Philip K. VVS AB

Välkommen till Philip K. VVS AB Vi är ett auktoriserat VVS-företag som utför arbeten enligt gällande branschregler för Säker Vatten. Vi erbjuder tjänster och installationer inom tappvatten, värme och sanitet. Hör gärna av er gällande just ert projekt! 08-59 998 077 Info@pkvvs.com www.pkvvs.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Philip K. VVS AB har utfört.

Referensjobb "Philip K. VVS AB" utfört av Philip K. VVS AB

Philip K. VVS AB

-

Referensjobb "Mot nya uppdrag" utfört av Philip K. VVS AB

Mot nya uppdrag

-

Referensjobb "Philip K. VVS AB" utfört av Philip K. VVS AB

Philip K. VVS AB

-

Referensjobb "Byte av kammarbrunn. " utfört av Philip K. VVS AB

Byte av kammarbrunn.

Byte av kammarbrunn pga läckande tank samt trasig pump

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Philip K. VVS AB.

E

Läckage i rörkoppling

Arbetet genomfördes smidigt och snabbt, trots att jag lämnat felaktigt besked om anledningen till läckaget. Trevligt bemötande! Jag är mycket nöjd!

– Eva (2020-01-18)

C

Sätta upp vattenburet element

Varning! De tog 9 280 kr (!) efter ROT för att i princip koppla ur vattnet till ett element. P.g.a. inkompetens skapade de en vattenläcka i lägenheten som de inte upptäckte. De stängde av varmvattnet till hela bostadsrättsföreningen utan att veta om det. Åtskilliga klagomål från föreningen. När de skulle börja kom vi överens om ett pris på 2 500 kr efter ROT, men nu har jag en faktura på nästa 10 000 kr p.g.a. DERAS inkompetens.

– Carl (2019-10-13)

Hantverkarens svar

Vi ber verkligen om ursäkt att vi missade att slå på strömbrytaren till cirkulationspumpen för varmvattnet. Priset var förutsatt att det gick att stänga av i radiatorn i radiatorkopplet, det gick inte. Det räckte inte heller med att stänga ventilerna i källaren för att bli av med flödet till radiatorn. Tillslut försökte vi frysa röret vilket resulterade till att röret sprack men detta återgäldade vi snabbt och ingen vattenläcka har skapats. Avslutningsvis har vi fått nycklarna till undercentralen för att stänga av vattnet till föreningen och detta har vi meddelat er. Du har accepterat löpande pris efter överenskommelse. Vi ringer dig imorgon och pratar igenom situationen.

J

Byte av läckande varmvattenberedare

Vi valde ett annat lokalt företag i slutändan men Philip var jättebra att prata med för att komma fram till att vi hade rätt produkt och pris. Mkt tillgänglig. Tack!

– Julia (2019-08-23)

M

Installation av tvättmaskin

Väl utfört jobb

– Magnus (2018-10-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...