Tre V Bygg AB

Välkommen till Tre V Bygg

Vi har under flera år pratat om att starta byggfirma då vi har en kombination av erfarenheter och kunskaper som resulterar i att vi kan utföra arbetet med hög effektivitet till bra kvalité. VI UTFÖR VÅRA PROJEKT MED HJÄLP AV DESSA FYRA STEG OFFERTERFER PLANERING GENOMFÖRANDE EFTERKONTROLL Vi lämnar alltid snabba offerter. Vi tycker att Tidsplan, pris och byggstart är tre viktiga komponenter i offerten. Att planera arbetet med er är viktigt för oss. Förstår vi er väl så kommer vi också kunna göra ett arbete som ni är nöjda med. När vi startat arbetet hos er så är vi noga med att hålla tidplan och budget. Vi följer upp arbetet med er under hela projektet. Under och efter ett projekt så säkerställer vi att du som kund är nöjd. Vi känner stort ansvar att uppfylla det uppdrag vi har åtagit oss. Ägarna Sebastian Stenkvist- Kessel Projektledare Sebastian har 14 års erfarenhet från både mindre och större byggprojekt. Sebastian kommer närmst från ett större byggbolag som platschef. Johan Sjöstrand Administration Johan har 5 års erfarenhet av projektledning & ledarskap. Johan ansvarar för det administrativa arbetet i företaget. Kontakta oss! ​Tel: 0793- 375326 Mail: info@trevbygg.com Besök gärna vår Facebook-sida för mer bilder och info Följ oss gärna på Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Tre V Bygg AB har utfört.

Takläggning i Ludvigsborg

Byggprojekt Höör

Takrenovering

Ställningen uppe inför takrenoveringen som börjar på måndag!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tre V Bygg AB.

L

Åtgärda ett fuktskadat garage

Jag är mycket nöjd! Han har mycket seriös förhållning till sitt arbete. Han har varit väldigt rådgivande och engagerad. Tyvärr fick han inte slutföra jobbet på grund av min granne som stoppade hela processen. Men all credit till den här killen!

– Lars (2019-12-20)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...