MZ Bygg & renovering AB

Bild av företag MZ Bygg & renovering AB

Hej och välkommen till MZ BYGG & RENOVERING Söker du någon en seriös och noggrann byggfirma? -Då har Du hittat rätt! MZ BYGG & RENOVERING är företaget som gör allt för att du som kund ska bli helt nöjd. Vi är väldigt duktiga på köksrenovering men självklart även på snickeri och renoveringsarbeten. Vi hjälper både företag samt privatpersoner och utgår från Malmö men jobbar i större delen av Skåne. Titta gärna under fliken "referensjobb" för att se lite utav de jobb vi har gjort. På hembesöket lägger vi stor energi på att ta fram en lösning för just Dina behov och önskemål. Företaget drivs av mig Mahir Zukovic och jag svarar gärna på dina frågor gällande just ditt projekt! Varmt välkommen med din förfrågan!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MZ Bygg & renovering AB har utfört.

Köksrenovering

-

Renovering

-

Köksrenovering

-

Köksrenovering

-

Köksrenovering

-

Altan

-

Altan

-

detaljbild, köksrenovering

-

Golvläggning

-

Schackrutigt golv

-

Renovering kök

-

detaljbild, köksrenovering

-

Trädäck

-

Trädäck

-

Trädäck

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MZ Bygg & renovering AB.

V

Trädäck

Mycket bra utfört arbete! Höll vad dom lovade och hade ett väldigt gott sinne för detaljer! Vi är Supernöjda! Mycket bra jobbat!

– Vincent (2019-07-18)

R

Renovering

Vi vill ge Mahir högsta betyg, från dag ett har han hållt en konstant hög nivå på allt från kommunikation, passa tider till fina resultat. Han jobbar hårt, rör inte till det med olika jobb samtidigt utan håller alltid det han säger. Inget klydd! Väldigt fin kille att ha jobbande hemma, alltid glad och trevlig. Hittar lösningar och jobbar hårt. Vi är super nöjda med både arbete, tidsåtgång och budget. En solklar 5a från oss!

– Rebecka & Uffe (2018-11-27)

V

UE-jobb

Vi på ieab ger vårt GOTT betyg till MZ BYGG & RENOVERING Vi är nöjda med utförandet, leveranstiden, bemötandet och priset. Vi kommer utan tvekan att anlita dem för framtida uppdrag.

– VD på ieab (2018-11-25)

Kontakt