NKFB, Nordisk Kvalité Framtidens Byggare

Bild av företag NKFB, Nordisk Kvalité Framtidens Byggare

NKFB, Nordisk kvalitét framtidens byggare är ett byggföretag som drivs av mig Andreas Pettersson. Jag är 38 år gammal och har varit i branschen sen jag var 19 år gammal och är Snickare men även delvis betongare och har hunnit med en hel del med åren. Erfarenheten finns och exempel på den är Lagbas på både större projekt till mindre. Arbetsledare, platschef på stora projekt huvudsakligen men även lite mindre också. Vart ifrån Sverige i ca. 7 år och jobbat i Norge och fått med goda erfarenheter som jag tar med i bagaget och in i framtiden. Målsättningen med NKFB är att alltid göra dig som kund nöjd med slutresultatet och även få dig att vara involverad i projektet undervägs med tydlig och god kommunikation. Jobben kommer utföras med hög kvalitet och finish då noggrannhet alltid är i fokus trots att tempot är viktigt. Sen är en viktig del i NKFB:s tänk att försöka hänga med i utvecklingen och jobba med material och arbetsmetoder som ligger i tiden och underlättar det vardagliga arbetet och även material som är miljövänliga i den mån det går. Viktigt för oss att projekten dokumenteras med egenkontroller, checklistor och även att det används rätt certifikat vid utförande av ex. badrum , installationsarbeten vid totalentreprenad osv. Bra och tydliga kontrakt och garantier för utfört arbete med är en självklarhet. Vi kommer jobba med totalentreprenad, men även mindre projekt och prissättning kan göras både med fast pris, löpande osv. efter kunds önskning helt enkelt och överenskommelse. Tveka inte att höra av er till NKFB som finns huvudsakligen i Östergötland med utgångspunkt från Norrköping. Allt är möjligt och lösningarna är oändliga och du kommer bli nöjd. 😀 NKFB Nordisk kvalitét framtidens byggare

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för NKFB, Nordisk Kvalité Framtidens Byggare.

M

Reparation av staket, ev. gjutas om

Bra jobbat!

– Martin (2023-05-25)

R

Altanbygge

Andreas byggde vår altan med tillhörande plank samt ett staket. Vi är mycket nöjda med resultatet på alla sätt och vis! Under resans gång har Andreas hjälpt oss att finna bra lösningar. Han föreslår förbättringar och förklarar varför han vill göra på ett visst sätt vilket gör det lätt att ta beslut. Andreas är väldigt noggrann med både konstruktion och kvalitet, samt sköter kommunikationen föredömligt. En bonus är att han är riktigt trevlig så vi kan varmt rekommendera denna snickare!

– Rickard och Sofia (2021-12-08)

N

Bygga om kök

Vi gjorde om planlösning (avväxling av bärande vägg) och renoverade kök samt alla ytskikt på två plan i vårt hus. Därtill la vi nya golv om ca 60 kvm. Andreas hade totalentreprenad över arbetet och han såg till att allt blev klart inom avtalat pris och hela processen kändes trygg. Andreas är lyhörd och kommer med idéer till förbättringar. Kan varmt rekommendera NKFB och vi har redan börjat planera för nästa projekt där vi med säkerhet kommer vända oss till Andreas igen.

– Niklas (2021-09-09)

M

Utbyggnad av befintlig altan

Mycket nöjda! Bra tydlig offert, hög kunskap, lyhörd och noggrann. Känns mycket tryggt att anlita detta företag. Rekommenderar starkt!

– Maria och Christian (2021-04-18)

T

Montering av innertak i vårt kök.

Vi anlitade företaget NKFB för montering av innertak i vårt kök. Arbetet innebar även håltagning för downlights. Fick goda råd av företaget, typ som ”bollplank” innan arbetet utfördes. Snickaren Andreas Pettersson utförde ett perfekt arbete med en noggrannhet som imponerade. Arbetet utfördes på exakt tidsplan till ett pris som var helt i nivå enligt offerten. Kan rekommendera detta företag och gör det till hela Nyköping.

– Thomas Hjelm Nyköping (2021-04-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt