Takmästare i Stockholm AB

Byt taket med oss – sov gott om natten! Takmästare i Stockholm AB är ett företag med rötterna både i Dalarna och i Stockholm. Just det, både en genuin dalmas och en äkta Stockholmare som våra kunder brukar säga. Tidigare har vi arbetat för några av Sveriges största takfirmor. Det har givit oss värdefull erfarenhet som vi nu kan paketera på ett mer fördelaktigt sätt till dig som kund! Vi vill värna om vår miljö på bästa sätt. Därför arbetar vi med stort fokus på hållbarhet och att återvinna allt material enl branschens krav. Vår ambition är att bli Stockholms mest eftertraktade takläggare.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Takmästare i Stockholm AB.

B

Renovering tak, visst rötangrepp bl a vid takfot

Genom Bra Byggare fick jag kontakt med bl.a. Henrik Östling, Takmästare i Stockholm, och fick en offert som jag i början på juni tackade ja till. Den 12 juni monterades takställningar kring huset och den 17 juni var jobbet klart. Allt gick väldigt smidigt och jag är mycket nöjd med hur jag bemöttes och hur jobbet utfördes.

– Björn (2022-11-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...