ILFA Bygg AB

Välkommen till ILFA BYGG AB! Vi är ett väletablerat byggnadsföretag som utför byggnations- och renoveringsarbeten i hela Stockholm. Ett komplett byggföretag med 15 års arbetserfarenhet som utför alla vanligt förekommande byggarbeten som t.ex. Nybyggnationer, snickerier, renoveringar, om- och tillbyggnader samt badrumsrenoveringar. Vi hjälper såväl privatpersoner och fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och företag i mellan-Sverige med omnejd. Vi samarbetar med båda El- och VVS-företag. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ILFA Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Nybyggnation" utfört av ILFA Bygg AB

Nybyggnation

Referensjobb "Nybyggnation" utfört av ILFA Bygg AB

Nybyggnation

Referensjobb "Tillbyggnad" utfört av ILFA Bygg AB

Tillbyggnad

Referensjobb "" utfört av ILFA Bygg AB

Referensjobb "Trapp" utfört av ILFA Bygg AB

Trapp

Referensjobb "Badrum" utfört av ILFA Bygg AB

Badrum

Referensjobb "Kök" utfört av ILFA Bygg AB

Kök

Referensjobb "Staket" utfört av ILFA Bygg AB

Staket

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ILFA Bygg AB.

A

Badrum samt golv i lägenhet

Vi anlitade ILFA BYGG AB för att totalrenovera våra badrum och lägga golv i hela lägenheten. De är noggranna håller avtalad tid och pris. Vi är supernöjda med slutresultatet och därför ger vi 5 av 5, och rekommenderar starkt.

– Ale (2021-11-05)

G

Renovering av lägenhet

Vi anlitade ILFA BYGG AB för att renovera våran lägenhet. Gjorde om köket, badrummet och nytt golv. Vi är jättenöjda och rekommenderar de.

– Gina (2021-11-04)

J

Staket samt isolering av utomhusförråd

Vi anlitade dem för att bygga två stycken staket samt isolera ett utomhusförråd. De svarade snabbt på offertförfrågan, kom ut på plats och tittade och återkom sen inom en dag med en offert. De höll både avtalad tid och avtalat pris och vi är jättenöjda med slutresultatet. De får fem av fem i betyg för detta uppdrag.

– Johan (2021-11-03)

M

Vind, staket samt utökning av terrass

Flarjo utförde både arbeten på vår oinredda vind och utomhus hos oss. De lade ca 18 kvm golv på vår vind vilket gav oss mycket extra förvaringsutrymme, utomhus hjälpte de oss med ett avgränsande staket ut mot gatan, en utökning av vår terrass och en grind på staketet på vår baksida. De var otroligt proffsiga och ärliga i kommunikationen, tex visade de hela tiden vad kostnaderna var/blev, vi har Organowood utomhus och han jagade rätt på en helhetsleverantör i tiden då alla bygghandlare skyllde på att det var slut, dessutom till en lägre totalkostnad än kalkylerat. De var inte det billigaste alternativet bland utförare men väl värda den lilla extra kostnaden. Jag ger dem utan tvekan betyget 5 av 5 möjliga.

– Magnus (2021-11-02)

K

Altan och tillbyggnad av vind

Vi anlitade ILFA Bygg för ett tag sedan gällande altan och tillbyggnad av vind. Vi fick bra förslag och idéer från ILFA som vi inte hade tänkt på innan. De är noggranna håller tider och plan. Jag rekommenderar de starkt.

– Kostas (2021-11-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...