ILFA Bygg AB

Välkommen till ILFA BYGG AB! Vi är ett väletablerat byggnadsföretag som utför byggnations- och renoveringsarbeten i hela Stockholm. Ett komplett byggföretag med 15 års arbetserfarenhet som utför alla vanligt förekommande byggarbeten som t.ex. Nybyggnationer, snickerier, renoveringar, om- och tillbyggnader samt badrumsrenoveringar. Vi hjälper såväl privatpersoner och fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och företag i mellan-Sverige med omnejd. Vi samarbetar med båda El- och VVS-företag. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ILFA Bygg AB har utfört.

Nybyggnation

Nybyggnation

Tillbyggnad

Trapp

Badrum

Kök

Staket

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ILFA Bygg AB.

D

Göra om köket.

De gjorde vårt badrum och kök, samt stambyte och ny vägg. Riktigt bra jobb samt riktigt snabba!

– Daivan (2022-09-05)

P

Rivning och montering av kök från Marbodal

Mycket nöjd. Rivning och byte av kök inklusive golv och kakel utfördes snabbt, smidigt och snyggt. Rekommenderas!

– Pontus (2022-04-22)

T

Renovering av badrummet - mycket nöjd

Supernöjd. Ilfa har gjort ett väldigt bra jobb, proffsigt och tryggt Tacksam för att de hållit tider och det överenskomna priset. Kommer även att anlita Ilfa för renoveringen av uteplats.

– Tatiana (2022-02-20)

A

Badrum samt golv i lägenhet

Vi anlitade ILFA BYGG AB för att totalrenovera våra badrum och lägga golv i hela lägenheten. De är noggranna håller avtalad tid och pris. Vi är supernöjda med slutresultatet och därför ger vi 5 av 5, och rekommenderar starkt.

– Ale (2021-11-05)

G

Renovering av lägenhet

Vi anlitade ILFA BYGG AB för att renovera våran lägenhet. Gjorde om köket, badrummet och nytt golv. Vi är jättenöjda och rekommenderar de.

– Gina (2021-11-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...