Cement Träd Bygg i Varnhem

Bild av företag Cement Träd Bygg i Varnhem

Välkommen till oss med ditt projekt! Cement Träd Bygg i Varnhem är ett byggföretag som vill förverkliga din dröm. Vi utför arbeten runt om i hela Skaraborg som Skövde, Skara, Lidköping, Falköping, Vara m.m. Samtidigt ser vi inga hinder i att arbeta på andra ställen. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen och inget projekt är för litet eller för stort. Vi är flexibla och gillar utmaningar. För oss är du som kund det viktigaste och att alltid utför arbeten med hög kvalitet till ett rimligt pris. Till privatpersoner erbjuder vi självklart ROT-RUT avdrag på arbetet. Vi hjälper dig gärna med ditt projekt! Kontakta oss för en kostnadsfri offert: Telefon: 070-400 67 48 E-post: Marczonamilan1997@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Cement Träd Bygg i Varnhem har utfört.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Altan

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Cement Träd Bygg i Varnhem.

T

Mura om en skorsten, byta alla golv inkl. isolering, kakling av badrum m.m. i mitt fritidshus

Dom har hjälpt mig med att mura om en skorsten som var på väg att rasa och det blev jättebra. Vidare så har dom hjälpt mig med att byta alla golv inkl. isolering. Även påbörjat kakling av badrum med vattenburen golvvärme och nya avloppsledningar. Upplever att dom är väldigt noggranna men vet inte om tidsåtgången är normal. Tilläggsisolering invändigt kommer att ske. Inmurning av kökspanna står på tur samt ny ytterdörr.

– Torbjörn S (2023-10-24)

J

Murning av mur

5/5

– Jens (2023-10-23)

P

Renovering

Väldigt pålitliga och bra killar. Jag har haft dem till både lite enklare och grövre uppdrag. Golvläggning, rörmokargrejer, gipsning, isolering etc på min gård. Skulle ge dem en 4. Dom känns pålitliga på många sätt.

– Paul (2023-05-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt