Canova Tak AB

Bild av företag Canova Tak AB

Välkommen till Canova Tak AB! Vi arbetar i Södermanland och Storstockholm. Canova Tak AB startade upp sin verksamhet 2021, men takläggning är för oss inget nytt. Vi besitter många års erfarenhet av låglutande tak, tätskikt (papptak) och tegeltak. Vi är redo att hjälpa just dig med ditt projekt. Canova Tak utgår från Oxelösund men jobbar även i angränsande län till Södermanland. Vi jobbar även med taksäkerhet och självklart ger vi kostnadsfria offerter. Kvalitet till rätt pris! När man anlitar Canova ska man känna sig trygg i att endast kvalitetsprodukter används som är anpassat för det nordiska klimatet. Tänk på att takläggning är ett hantverk och att taket ska hålla i många år, anlita därför hantverkare med rätt kompetens som levererar rätt tak till rätt objekt. När du anlitar Canova kan du vara trygg, samtidigt som priset är konkurrenskraftigt. Din takläggare som utgår från Oxelösund men jobbar även i Stor-Stockholm, Norrköping, Södertälje och Sörmland. Stor kompetens med många års erfarenhet av låglutande tak. Omläggning & Nyproduktion, Taköversyn & Taksäkerhet Kontakt:

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Canova Tak AB har utfört.

Papptak

Tegeltak

Betongtak

Certifikat

Nytt papptak

Omdöme från en nöjd kund: Jag blev jättenöjd med allt från offert till färdigt jobb proffsigt bemötande så jag ger Canova tak en 5:a //Calle

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Canova Tak AB.

M

omläggning av papptak samt plåtkanter runt

Bra utfört arbete. Snabb att svara på våra frågor via mail och SMS. Mycket serviceinriktad.

– Marina (2024-06-20)

C

Nytt papptak

Jag blev jättenöjd med allt från offert till färdigt jobb proffsigt bemötande så jag ger Canova tak en 5:a

– Calle (2023-11-16)

M

Byta taket

Vi kan varmt rekommendera Canova tak, riktigt proffsiga genom hela arbetet och ett väldigt bra bemötande och snabba på att svara på våra frågor.

– Micke (2023-10-24)

P

Takbyte

Anlitade Canova tak för ett takbyte. Offerten tyckte jag var rimlig och arbetet va bra utfört. Flexibelt företag angående tidpunkt för takbyte samt att offert och utfört arbete gick snabbt efter kontakt. Jag rekommenderar Canova tak till andra.

– Patrik (2023-09-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt