Brödernas Allservice

Bild av företag Brödernas Allservice

Varmt välkommen till Brödernas Allservice! Vi är precis som det låter en allservice och står för god kvalité och kundvård i våra arbeten. Vi har vårt säte i Karlshamn men arbetar och hjälper kunder runt om hela Blekinge. Kontakta gärna oss via mail eller genom att ringa oss. Vi utför bland annat nedanstående tjänster: - Rivning - Nybyggnation - Renovering - Golv - Måleri - Snickeri - Flytt & Städning Vi sätter alltid dig som kund i fokus. Du står för visionen och vi tillhandahåller vår expertis, rådgivning och erfarenhet för att guida dig genom projektet.

Ännu en gång varmt välkommen! Gevorg & Garik 072-975 62 23 allservice.blekinge@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Brödernas Allservice har utfört.

Köksrenovering

Trädäck

Trädäck

Trädäck

Tak

Tak

Fasadmålning

Parkettslipning

Stenläggning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Brödernas Allservice.

P

Rivning av tapeter, bredspackling och målning

Mycket nöjda med Brödernas Allservice som hjälpte oss med ett rivningsprojekt. God kommunikation, proffsigt utförande och höll tidsramarna.

– Paul (2024-01-03)

M

Totalrenovering i lägenhet, golvläggning listat, målat monterat nya dörrar.

De utförde ett metodiskt och proffsigt arbete. Jag som inte är snickare var osäker på materiell jag ska köpa inför bygget, men jag fick jätte bra tips av dem och de hjälpte mig hitta nya idéer på hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Sedan så blev min lägenhet förvånansvärt mycket finare än vad jag tänkte mig, allt gjordes så noggrant och stegvis, väldigt fint. Väldigt kunniga, skickliga på sina jobb, seriösa. Jag är jätte nöjd med både resultat och samarbete. Totalrenoveringen: 5/5 Personal: 5/5

– Moso H (2023-05-25)

Å

Målning Utvändigt 100kvm i Listerby, Ronneby

De var trevliga och gjorde ett bra jobb. Till och med före utsatt tid!

– Åsa (2023-05-15)

M

Altantak

Trevligt bemötande, snabba som tusan och fint resultat! Mitt nya altantak och min nya trappa höjde trivselfaktorn på min uteplats, och de var villiga att diskutera fram ett pris vi båda kände oss bekväma med! Mycket nöjd, och kommer sannolikt anlita dessa killar för fler framtida projekt!

– Mikaela B (2023-04-25)

N

Byte av 2 st innerdörrar i Kristianstad

Monterade innerdörrar. Super nöjd Rekommenderas

– Nancy (2023-02-22)

Kontakt