MixHem Renovering

Bild av företag MixHem Renovering

Välkommen till MixHem Renovering Mixhem-Renovering är en bygg- och renoveringsfirma med mångårig erfarenhet och hög kvalitet på utförda projekt. Vi erbjuder alla typer av bygg- och renoveringstjänster. Vår professionella och erfarna personal hjälper dig med allt från mindre renoveringar till större byggprojekt. Vår målsättning är att alltid leverera högkvalitativt arbete till våra kunder, oavsett storlek på projektet Besök gärna vår Facebook-sida för att se några av våra tidigare projekt Totalentreprenad Helrenoveringar av hus Husbyggnationer och tillbyggnader Utbyte av fönster och dörrar Betongmurar och stödmurar Byggnad av terrasser och balkonger Köksrenoveringar Poolbyggnationer Läggning av stenläggning Vi är stolta över att våra tjänster alltid resulterar i kundnöjdhet. Vi ser fram emot att höra från dig. Ring eller maila för hembesök och offert 072-910 69 80 mixhem-renovering@hotmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MixHem Renovering har utfört.

Nytt hus

Köksrenovering

Nytt badrum

Köksrenovering

Bastu

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MixHem Renovering.

K

Badrumsrenovering

Jag är mer än nöjd med MixHem och kommer definitivt anlita de framöver. Jag är otroligt nöjd med MixHem Renovering och deras fantastiska arbete med mitt badrum. De visade sig vara mycket professionella, positiva och lätta att kommunicera med. Priserna var rimliga och inga dolda kostnader dök upp. Deras noggrannhet och uppmärksamhet på minsta detalj imponerade verkligen på mig. Utöver det erbjöd de kreativa lösningar och lämnade allt rent och prydligt efter avslutat arbete. Snabb återkoppling före, under och efter renoveringen skapade en trygg och smidig process. Jag har rekommenderat MixHem till flera vänner, och alla har varit lika nöjda med deras tjänster. Sammantaget ger jag MixHem Renovering en stark 5 av 5. Tack så mycket, MixHem, för ert fantastiska arbete och dedikation till kvalitet!

– Kinga (2024-03-04)

S

Nytt gipsvägg

Vi fick hjälp att bygga en innervägg. Det tog 4 dagar, vi fick även hjälp med elen. Allt har fungerat väldigt bra från början till slut. Bra kommunikation och dom kom med bra förslag. Positivt överraskad över hur bra allt har fungerat. Bra pris! Allt var rent och snyggt när allt var klart.

– Sasha Galic (2023-12-21)

P

Utbyggnad och renovering

Vi har anlitat dem till en rätt stor utbyggnad och renovering av befintlig byggnad och attefallshus. Piotr är väldigt noggrann och duktig, det kan jag säga.

– Pia (2023-01-10)

F

Div. renoveringar

Mixhem har hjälpt till med många olika projekt, bla bastubygge, takomläggning samt inredning och renovering av en stor drejstudio samt mängder av mindre projekt. Jag kunde inte vara nöjdare, helt klart en 5:a!

– Fanny (2022-09-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt