Hidingsta Bygg & Entrepenad AB

Bild av företag Hidingsta Bygg & Entrepenad AB

Allt inom byggservice, Välkommen att kontakta oss,

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hidingsta Bygg & Entrepenad AB har utfört.

Hus byggt utav lösvirke,

Altan till en föreningslokal,

Altan till en sommarstuga,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hidingsta Bygg & Entrepenad AB.

K

Renovera tvättstuga

Lätt att få kontakt, vi fick jobbet gjort snabbt och det blev riktigt snyggt gjort!

– Kent (2023-06-28)

T

Husbygget.

Hidingsta Bygg har hjälpt oss att planera och bygga ett enplanshus på 112 m2. Vi fick hjälp med CAD-ritningar och idéer. Planen var att flytta in i april och den 20/4–2021 var huset klart för inflyttning. Vi har haft en tät kommunikation under byggtiden. Det är många små beslut som måste tas och de har alltid kommit och diskuterat vilka lösningar som finns. En speciell situation som jag blev imponerad av var en lösning bakom köksspisen. Vi har spisen i 45o vinkel i ett 90o hörn och bakom hörnet blir det ett tomt utrymme till ingen nytta. Köket ligger bredvid vardagsrummet och då undrade han om han fick fälla in en liten bokhylla i det tomma utrymmet, där vi kunde ha alla boxar och dosor till TV och fiber och dra en kanal i väggen till baksidan av TVn. Inga kablar och sladdar hänger bakom TVn, allt ligger prydligt i bokhyllan och stör inte städningen. Dessutom är personalen trevlig. Betyget är 4,5 av 5 möjliga.

– Tore (2022-04-01)

J

Rivning och bortforsling av gästhus Åsbro

Det gick snabbt och lätt från start till slut. Bra kommunikation och uppdateringar under arbetets gång. Kan absolut tänka mig att anlita Hidingsta Bygg igen i framtiden.

– Jonas (2022-01-14)

M

Badrumsrenoveringar,

Vi har anlitat Hidingsta Bygg till badrumsrenoveringar, Golvläggning, panelbyten mm och vi är väldigt nöjda med utförda arbeten. Hidingsta Bygg tar ansvar från projektstart till besiktning. Betyg 5 av 5

– Mathias (2021-11-19)

Kontakt