Mavi Relining AB

OM OSS Vi är ett seriöst företag med stor arbetsmoral och fokus på vad vi gör. Vi har 8 års erfarenhet i relining samt VVS utbildning. För oss är kundens behov alltid i främsta led. Vi planerar vårt arbete väl så att relining går så snabbt, säkert och smidigt som möjligt. Vi vill att ni som kund ska känna er trygga med att anlita oss, då vi lovar att ge er en ärlig bedömning av era ledningar om vad som behöver relinas och inte. För oss handlar det om att du som privatperson eller företag, enkelt ska kunna ta hjälp av oss. Det innebär att vi mer än gärna bistår dig med den kunskap som krävs för att kunna ta ett beslut angående dina rör. Därför kan du alltid vara trygg i att vi kommer ge dig ärlig och trygg information när vi går igenom rören.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Mavi Relining AB har utfört.

Elite Hotel Arcadia

Relining av bottenplatta

Relining av Badrum

Gjutjärn Golvbrunn, Köks ledning och huvud ledning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mavi Relining AB.

R

Proffsigt!

Väldigt proffsigt bemötande. Tidsplanen funkade utan några problem. Det var ordning och reda på arbetsplatsen. Tydlig genomgång arbetet och fortsatt bra kommunikation till arbetet var utfört.

– Robin (2023-08-15)

Hantverkarens svar

Tack Robin :)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...