Rajmund's Byggservice

Bild av företag Rajmund's Byggservice

🛠 Rajmund´s Byggservice - Ditt Trygga Val för Renoveringar! 🏡

Letar du efter en professionell partner för omfattande badrumsrenoveringar? Då är vi svaret på dina behov! ✅ 27 års erfarenhet inom byggbranschen - Rajmund Baginski är en som har vunnit kundernas förtroende i nästan tre decennier. ✅ Behörighet för badrumsrenovering sedan 2015 - vi garanterar kvalitet och säkerhet. ✅ Samarbetar med VVS- och elektrikerföretagen - ett komplett utbud av renoveringstjänster under ett tak. ✅ Fullt ansvar för hela processen av badrumsrenovering - vi tar hand om varje detalj, du njuter av det färdiga resultatet. Din komfort och nöjdhet är vår prioritet. Kontakta oss redan idag och upptäck varför vi är ledande inom badrumsrenovering! Rajmund Baginski 070-255 81 96 abcbygg@hotmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rajmund's Byggservice har utfört.

Padelcenter, Hultsfred

Padelcenter, Hultsfred

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rajmund's Byggservice.

H

vattenskadat timmerhus

Renoverat vattenskadat timmerhus Byggt nya toaletter, avlopp och gjutit golv Byggt duschrum med fuktspärr och kakel. Arbetet har alltid utförts inom given tid och budget. Rajmund tillför alltid sina egna funderingar för att lösa problem. Lösningar som är byggmässigt bättre och i slutändan blir billigare. Han är helt enkelt en bra byggare som utför arbetet enligt högsta standard. Helhetsintrycket och nöjdheten är 5.

– Håkan (2023-10-23)

M

Renovering

Jag kan varmt rekommendera Rajmund. Har anlitat honom flera gånger. Har bara goda erfarenheter av honom och hans arbeten. Håller ställd offert, kommer i tid samt avslutar enligt tidsmall. Kreativa lösningar på problem som blir ekonomiskt motiverade.

– Marcus (2023-10-10)

A

total invändig renovering

Jag har anlitat Rajmund’s Byggservice i många år och alltid varit nöjd med honom och de han arbetar med. De senaste jobben var dels total invändig renovering efter vattenskador på elementen. Samtliga golv måste bytas ut och i samband med det valde jag att göra en invändig extra isolering (hus från 40-talet). Alla delar gjordes på ett mycket bra och proffsigt sätt till den kostnaden som vi kommit överens om och inom tidsram. Det förekom vissa förseningar men det berodde på att material från byggvaruhuset inte kom som utlovat. Därefter har det varit en om- och utbyggnad av altan som likaledes gjordes till överenskommet pris inom tidsram. Jag har hela tiden fått förslag från Rajmund på ev förändringar som han tyckt kunde vara vettiga och som jag till stor del också fann mycket bra. Jag har fått mycket bra resultat i varje enskilt projekt och är mycket nöjd! Eftersom jag anlitat honom många gånger till väldigt olika projekt vet jag att han genomför det vi kommit överens om.

– Ann-Charlotte (2023-10-06)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt