Victory Måleri AB

Bild av företag Victory Måleri AB

VÄLKOMMEN TILL VICTORY MÅLERI Vi är rätt val när du söker efter en professionell målerifirma. Måleri är ett hantverk som vi har lång erfarenhet av. Vi värderar förarbetet vid varje målningsuppdrag eftersom det ger oss en bra grund för målningen. På Victory Måleri målar vi alltid med noggrannhet för att ditt resultat ska bli av hög kvalité. Vår målarfirma hjälper gärna dig med färgval och kulör som kan passa i ditt hem i Stockholm. Eftersom det finns många färgnyanser att välja mellan så kan vi hjälpa dig att välja rätt. Som kund hos oss får du goda råd men vi lyssnar alltid till dina önskemål. Om du söker professionella målare inför ditt nästa renoveringsprojekt så finns vi på Victory Måleri nära dig i stor Stockholm. Vi utför följande arbete: ▪︎INVÄNDIGT: Underhållsmålning, spackling, bredspackling av vägg och tak, målning av väggar och tak, våtrumbehandling, våtrumsmålning, sprutmålning. Målning av snickerier: lister, dörrar, fönster. Oljebehandling. Trappmålning. Köksrenovering Tapetsering all typ av tapet, tapetborttagning. Nybyggnadsmålning. Helrenovering. ▪︎UTVÄNDIGT Fasadtvätt. Fasadmålning. Husmålning. Oljebehandling. Fönster och dörrar målning. ALL TYP AV INVÄNDIGT MÅLERI ALL TYP AV UTVÄNDIGT MÅLERI Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss som målare och ger därför alltid garanti på våra arbeten. Vi genomför alla projekt - stora som små - med samma känsla för detaljer och ett genuint engagemang. Kontakta oss om du behöver en kompetent och miljömedveten målare med goda referenser! Vi utför måleriarbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela stor Storstockholm.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Victory Måleri AB har utfört.

(Bilder före och efter)

(Utvändigt) Målning av en villa i Källtorpsvägen 32 Vendelsö

(Bilder före och efter)

Utvändigt:Målning av Fasad i Ormvråksvägen 3 Vallentuna

(Bilder före och efter)

utvändigt: Målning av fasad i Runristarvägen 65 Vallentuna

(Bilder före och efter)

utvändigt: Målning av fasad i Lingonvägen 26 Vallentuna

(Bilder före och efter)

Målning av fasad i Ormvråksvägen 2 Vallentuna

Utvändigt.

Fasadtvätt, skrapning och slipning av fasad. Fasadmålning. Oljebehandling.

(Bilder före och efter)

Invändigt: Målning av tak och väggar i Åkersberga.

Målning av tak och väggar samt snickerier i Kungsholmen.

(Bilder före och efter)

Målning av ett sovrum i Stockholm

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Victory Måleri AB .

B

Målning av slammad tegelfasad och träpartier på hus samt carport

Victory Måleri fick i uppdrag att måla vårt hus samt carport. Viktor och en medarbetare uppvisade hög kompetens och utförde arbetet mycket väl. Genom övertid och helgarbete gick arbetet mycket snabbt, väl understigande utlovad uppdragstid. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Victory Måleri.

– Bengt (2024-07-10)

Hantverkarens svar

Hej Bengt! Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri AB

S

Fasadmålning inklusive snickeriarbete

Vi anlitade Victory måleri för målning av fasad på vårt trähus och garage. Vi fick in 6 offerter från BraByggare och valde till slut Victory av framförallt två anledningar. För det första så märkte vi redan på första mötet att Viktor var mycket mer noggrann jämfört med övriga på att lyssna in våra önskemål. Det andra var att han gick igenom huset väldigt grundligt och lade mycket fokus på små detaljer och kom med förslag på hur man skulle kunna göra för att det ska bli snyggt. Under arbetets gång var Viktor hela tiden lyhörd för våra önskemål, trevlig och lätt att ha och göra med. Han kom löpande med förslag och fixade många småsaker såsom målning av smådetaljer såsom kablar, rör till luftvärmepumpar, elskåp, socklar, balkongdörrar etc utan extra kostnad. Vi kände hela tiden att han var mycket mån om att vi skulle bli helt nöjda med resultatet. Resultatet blev perfekt och överträffade våra förväntningar, inte minst eftersom han var så noga med alla smådetaljer. Arbetet gick snabbt och smidigt blev klart snabbare än väntat då de jobbade långa dagar och även på Lördagar. Offerten vi fick var tydlig och fakturan stämde med vad vi kommit överens om. Vi kan starkt rekommendera Victory måleri.

– Sebastian (2024-06-01)

Hantverkarens svar

Hej Sebastian! Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri AB

P

Fasadmålning

Vi är mycket nöjda med målning av vår villa i Täby: Fasad, stuprör, hängrännor och grund. Arbetet utfördes mycket noggrant och effektivt. Vi hade en mycket bra dialog med Viktor vid offerten och under arbetet.

– Peter (2024-05-22)

Hantverkarens svar

Hej Peter Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri AB

L

Målning i lägenhet

Vi anlitade Viktor för att få hjälp med målning av tak och väggar i en lägenhet där inget gjorts på länge. Väggarna var besvärliga med flera lager av tapeter som dessutom hade släppt på många ställen. Viktor fixade allt och resultatet blev mycket bra! Vi imponerades av hur noga han är med underarbetet för att få ett fint slutresultat. Ett väldigt lyft för rummen. Dessutom är Viktor väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Vi hade också möjlighet att ändra i beställningen och lägga till och ta bort småarbeten. Dessutom fick vi många goda och värdefulla råd. Allt var klart på utsatt tid och som vi kommit överens om. Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Victory Måleri.

– Lars (2023-10-30)

Hantverkarens svar

Hej Lars Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri AB

C

Målning av sekelskifteshus

Vi är mycket nöjda med vårt nymålade hus och med Victors arbete! Tydlig, trevlig & hjälpsam. Mån om att ha en god kommunikation med oss. Noggrann och ambitiös. Arbetade på under helgen för att undvika regn och blev klara tidigare än planerat. Rekommenderar varm Victory Måleri!

– Caroline (2023-10-19)

Hantverkarens svar

Hej Caroline Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri AB

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt