Victory Måleri AB

VÄLKOMMEN TILL VICTORY MÅLERI Vi är rätt val när du söker efter en professionell målerifirma. Måleri är ett hantverk som vi har lång erfarenhet av. Vi värderar förarbetet vid varje målningsuppdrag eftersom det ger oss en bra grund för målningen. På Victory Måleri målar vi alltid med noggrannhet för att ditt resultat ska bli av hög kvalité. Vår målarfirma hjälper gärna dig med färgval och kulör som kan passa i ditt hem i Stockholm. Eftersom det finns många färgnyanser att välja mellan så kan vi hjälpa dig att välja rätt. Som kund hos oss får du goda råd men vi lyssnar alltid till dina önskemål. Om du söker professionella målare inför ditt nästa renoveringsprojekt så finns vi på Victory Måleri nära dig i stor Stockholm. Vi utför följande arbete: ▪︎INVÄNDIGT: Underhållsmålning, spackling, bredspackling av vägg och tak, målning av väggar och tak, våtrumbehandling, våtrumsmålning, sprutmålning. Målning av snickerier: lister, dörrar, fönster. Oljebehandling. Trappmålning. Köksrenovering Tapetsering all typ av tapet, tapetborttagning. Nybyggnadsmålning. Helrenovering. ▪︎UTVÄNDIGT Fasadtvätt. Fasadmålning. Husmålning. Oljebehandling. Fönster och dörrar målning. ALL TYP AV INVÄNDIGT MÅLERI ALL TYP AV UTVÄNDIGT MÅLERI Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss som målare och ger därför alltid garanti på våra arbeten. Vi genomför alla projekt - stora som små - med samma känsla för detaljer och ett genuint engagemang. Självfallet innehar företaget F-skatte sedel och du har även rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du kan få 30 procent tillbaka på arbetskostnaderna vid ett målerijobb. Du har rätt att göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år och person. Avdraget görs direkt på fakturan Kontakta oss om du behöver en kompetent och miljömedveten målare med goda referenser! Vi utför måleriarbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela stor Storstockholm.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Victory Måleri AB har utfört.

(Bilder före och efter)

(Utvändigt) Målning av en villa i Källtorpsvägen 32 Vendelsö

(Bilder före och efter)

Utvändigt:Målning av Fasad i Ormvråksvägen 3 Vallentuna

(Bilder före och efter)

utvändigt: Målning av fasad i Runristarvägen 65 Vallentuna

(Bilder före och efter)

utvändigt: Målning av fasad i Lingonvägen 26 Vallentuna

(Bilder före och efter)

Målning av fasad i Ormvråksvägen 2 Vallentuna

Utvändigt.

Fasadtvätt, skrapning och slipning av fasad. Fasadmålning. Oljebehandling.

(Bilder före och efter)

Invändigt: Målning av tak och väggar i Åkersberga.

Målning av tak och väggar samt snickerier i Kungsholmen.

(Bilder före och efter)

Målning av ett sovrum i Stockholm

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Victory Måleri AB .

L

Målning i lägenhet

Vi anlitade Viktor för att få hjälp med målning av tak och väggar i en lägenhet där inget gjorts på länge. Väggarna var besvärliga med flera lager av tapeter som dessutom hade släppt på många ställen. Viktor fixade allt och resultatet blev mycket bra! Vi imponerades av hur noga han är med underarbetet för att få ett fint slutresultat. Ett väldigt lyft för rummen. Dessutom är Viktor väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Vi hade också möjlighet att ändra i beställningen och lägga till och ta bort småarbeten. Dessutom fick vi många goda och värdefulla råd. Allt var klart på utsatt tid och som vi kommit överens om. Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Victory Måleri.

– Lars (2023-10-30)

C

Målning av sekelskifteshus

Vi är mycket nöjda med vårt nymålade hus och med Victors arbete! Tydlig, trevlig & hjälpsam. Mån om att ha en god kommunikation med oss. Noggrann och ambitiös. Arbetade på under helgen för att undvika regn och blev klara tidigare än planerat. Rekommenderar varm Victory Måleri!

– Caroline (2023-10-19)

P

Målning av fasad

Mycket nöjd med utfört arbete, trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt!

– Päivi (2023-09-25)

Hantverkarens svar

Hej Päivi Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri

L

Målning

Kände mig trygg hela tiden från dag 1 .Grundlig förarbete proffsig . Gjorde ett bra arbete Rekomenderat till alla som jag känner

– Lena Forsell (2023-07-13)

Hantverkarens svar

Hej Lena Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri

I

Målning av gavelspetsar

Härligt att samarbeta med en proffsig och pålitlig hantverkare! Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet - dessutom har Viktor ett trevligt och avspänt sätt. Rekommenderas varmt!

– Ingela Lundström (2023-07-11)

Hantverkarens svar

Hej Ingela Stor tack för förtroende och att vi fick nöjet att hjälpa er. Med vänlig hälsning Viktor Victory måleri

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...