Råd och tips! VVS-installation och rörmokare

Vi har gott om kunniga och erfarna VVS-installatörer i vår byggbank och vi kontrollerar kontinuerligt att de är auktoriserade och innehar certifikat för Säker vatteninstallation. Så du som är i behov av nyinstallation, renovering och service av hygiensystem, värmesystem och avlopp med mera kan känna dig trygg.

Budgetråd VVS-installation

Arbetskostnaden för att sätta in eller byta olika enhet, till exempel blandare, handfat eller kanske ett element hänger mycket på förutsättningarna. Men du behöver i första hand räkna ut antal enheter som ska bytas/installeras. Sedan kanske du har rör eller avlopp som behöver flyttas på eller helt dras om. Ska nya rörledningar dras tillkommer även här pris per löpmeter.

Du behöver först räkna ut antalet enheter som ska bytas/installeras för att en installatör ska kunna uppskatta kostnaden. Du kanske har avlopp och vatten som kan behöva flyttas på eller dras om. Golv och väggar kanske behöver brytas upp eller rivas. Alla dessa saker är viktiga att tänka igenom först för att kunna beräkna en grov kostnad och det bästa är att ta hem en leverantör på plats.

Råd och tips när du ska anlita hantverkare

Ladda ner avtalsmallar