Bjärröds Bygg AB

Bild av företag Bjärröds Bygg AB

Bjärröds bygg AB bildades 2005 genom övergång från enskilt bolag till AB. Vi har snart 30 års erfarenhet av byggbranschen. Med åren har vi ökat vår yrkeskunskap inom renoveringar och tillbyggnader. Vi utför snickeriarbete markarbete, anläggningsarbete, mur och puts, gjutningar av betongplattor, murar mm. Vi är en byggfirma som utför arbeten med totalentreprenad om så önskas, då vi styr upp arbetsplaneringen för att resultatet ska bli som allra bäst för kunden. Vi vänder oss även till företag och industri genom att vi håller service och underhåll samt lägger fogfria industrigolv (akrylplast). Det kan användas både ute och inne. Vi har hög kompetens med många certifieringar som krävs i det dagliga arbetet. Alla är välkomna att höra av sig privat som företag, så tar vi en titt på ert projekt. Mvh ägare Jonny Hansson.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bjärröds Bygg AB har utfört.

Köksrenovering

Länets företagare

Köksrenovering

Årets företagare 2022 i Skånes län

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Takrenovering

Takrenovering

Växthus

Växthus

Trädgårdsanläggning

Trädgårdsanläggning

Stentrappa

Stentrappa

Husgrund

Husgrund

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Heta Arbeten

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bjärröds Bygg AB.

M

Uterum

Fick hjälp med renovering av mitt uterum. Arbetet utfördes professionellt och jag gillar verkligen att han tar sig tid att diskutera genom olika lösningar med oss innan vi påbörjade arbetet. Jag ger honom en 5:a för det arbetet. En annan sak hände senare. I anslutning till uterummet har jag mitt garage och i år fick jag en läcka pga ett hål i garagetaket. Jag kontaktade Jonny och bad honom kolla på det och det första han sa var att om problemet var orsakat av honom så åtgärdade han allt under garantin. Läckan var inte orsakad av Jonnys renovering, men hans direkta svar visar på att han är väldigt serviceminded.

– Mikael (2021-06-22)

M

Nya källarfönster

Vi fick hjälp med att sätta in nya källarfönster. Vi har även anlitat dem för mer jobb vecka 27, ny brandsäker vägg på vårt uterum och ny dörr där. 5 blir betyget. Trevligt bemötande, stor kompetens och fint och snabbt utfört arbete.

– Mia Finn (2021-06-21)

M

Fönsterbyten

Jag vill helt klart ge företaget en 5:a. De är väldigt serviceminden samt har goda idéer och tips att ge.

– Mikael (2021-04-17)

N

Rivning av golvkonstruktion 50m2 krypgrund

Utmärkt och professionellt. Mycket trevligt bemötande. Ordning och reda. Bra kommunikation. Flexibel. Kan varmt rekommenderas.

– Nils (2021-01-21)

C

Renoveirng

Vi fick hjälp med takomläggning, badrum och trädgård. Mycket trevligt bemötande och tillmötesgående. Vi har redan rekommenderat till flera som fått arbete utfört.

– Chritina (2020-08-30)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt