Wenga AB / John Westling

Hej! Vi är ett företag som arbetar med ny-, om- och tillbyggnad av framförallt privatbostäder. Vi fokuserar på god kommunikation, noggrannhet och kvalitet.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Wenga AB / John Westling har utfört.

Referensjobb "Utbyggnad Villa 2016" utfört av Wenga AB / John Westling

Utbyggnad Villa 2016

Den här villan byggde vi ut i två plan, dessutom blev det en ny stor balkong. Det fiffiga med de här bygget var att vi täckte in hela bygget med tak och väggar(väderskydd). Vi kunde arbeta obehindrat under de kallaste månaderna, men framförallt blir kvalitén fantastisk. 100% fuktfritt

Referensjobb "Villa nyproduktion" utfört av Wenga AB / John Westling

Villa nyproduktion

Villa bestående av tre volymer som klättrar på bergssluttningen. villan står stadigt på en grundmur av betong.

Referensjobb "Tillbyggnad och totalrenovering av villa 2015" utfört av Wenga AB / John Westling

Tillbyggnad och totalrenovering av villa 2015

Vi byggde ut den här villan åt två håll, blåste ut alla befintliga innerväggar och började bygga upp allting från början med en helt ny planlösning.

Referensjobb "nybyggnation garage 2012" utfört av Wenga AB / John Westling

nybyggnation garage 2012

Totalentreprenad garage Garage uppfört på sjötomt i Nacka. Konstruktionen består av gjuten bottenplatta, kraftig trästomme samt fasad i lärkträ. Arkitekten har varit opretantiös och fokuserat på enkelhet. Detta i kombination med välarbetade detaljer ger ett mycket elegant uttryck.

Referensjobb "Altan med räcke och tak 2011" utfört av Wenga AB / John Westling

Altan med räcke och tak 2011

Stor uteplats Här kom vi in redan i idéstadiet och kunde i samråd med kunden arbeta fram en lösning som är både funktionell, och harmonerar väl med det befintliga huset.

Referensjobb "Trappa" utfört av Wenga AB / John Westling

Trappa

Platsbyggd trappa

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wenga AB / John Westling .

L

Inspektionslucka och ventilation i våtutrymme

Äntligen en trevlig, skicklig, noggrann och effektiv hantverkare!!! Jag anlitar gärna John igen och kan verkligen att rekommendera andra att göra detsamma!

– Louise (2020-10-30)

M

Ta upp en dörr mellan två lägenheter (icke bärande vägg)

John gjorde ett MYCKET bra jobb att ta upp en dörr mellan två lägenheter på Kungsholmen. Det föärdiga resultatet blev mycket snyggt och ser ut som det är orginalmonterat från 1937. John byggde en dörrkarm som såg identisk ut med orginalet för lägenheten och satte dit en tröskel i mässing som också ser ut som den suttit där från början. John är noggrann, trevlig och effektiv. Jag rekommenderar gärna John för dom som vill ha ett proffsigt och bra jobb gjort.

– Martin Rosengren (2017-05-08)

E

ta bort bärande vägg i modulhus - samt flytta dörr, Stockholm Älvsjö

Vi är nöjd med företaget. John Westling har gjort ett bra jobb och vi hoppas kunna anlita de för framtida ombyggnation. John är trevlig att ha att göra med, han lyssnar, kommer med egna förslag och jobbar snabbt och smidigt.

– Ennol (2017-03-13)

K

Trästolpe i en yttre veranda

Alldeles utmärkt utfört arbete med utomordentlig kvalitet. Två stolpar utbytta. Utfört i god tid inom tidsramen. Fint bemötande!

– K Bergholm (2016-11-22)

F

tillbyggnad av befintlig fastighet

Om- och tillbyggnad av villa. Vi är mycket nöjda med utfört arbete med om- och tillbyggnaden av vår villa. Vi fick en mycket kompetent och kunnig hantverkare. John är lyhörd för kundens önskemål och har samtidigt egna ideér och förslag på alternativa lösningar för att hitta ett smart och kostnadseffektivt sätt att klara projektet. John är lätt att kommunicera med, man får alltid tydliga svar och besked som även omsätts i praktiken. Jag kan verkligen rekommendera denna byggnadsfirma.

– Fredrik Rudberg (2016-04-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...