Albin mur & puts AB

Bild av företag Albin mur & puts AB

Vi är ett byggföretag söder om Stockholm som är inriktat på småhusentreprenader och ROT-arbeten. Vi är fyra personer som jobbar i företaget men har även samarbete med andra entreprenörer vilket gör att vi kan ta ett total ansvar för de flesta typer av projekt. Några saker som vi tycker är viktigt är ett tydligt avtal vid projekt start - det minskar risken för problem -kvalitet- att göra rätt direkt blir oftast billigast på sikt -miljöansvar- vi väljer miljövänliga alternativ om möjligt Välkomna att kontakta oss för att att diskutera ditt projekt!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Albin mur & puts AB har utfört.

Fasad renovering

Fasad Puts på Hamerstsvägen 14 Andreas tel 0709157137

Hogalidsskolan

Puts invändigt referens Ulf Larsån tel 0703174442 och Markus tel 0706181168

Hogalidsskolan

Mur och puts arbete

Öppen spis

Mur och puts öppen spis Lilla Esinge

Fasad puts Nacka Fanydalsstrandväg

Sto lotusan självrengörande fasad puts

Fasad puts Normelarstrand

Fasad puts och målning

Fasad puts Normelarstrand

Fasad puts och målning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Albin mur & puts AB .

R

Taktvätt villa med tegelpannor samt putsning/målning av två skorstenar

Albin Mur & Puts hjälpte oss med taktvätt och putsning/målning av två skorstenar. Vi är generellt mycket nöjda med allt från platsbesök, anbud/offert, genomförande, städning efter slutfört arbete och faktura. Mycket trevliga killa som var här och jobbade! Det enda som kunde ha varit bättre var information om vilken tid på de överenskomna dagarna de planerade att komma och gå.

– Robert (2023-05-25)

L

Puts av ny tillbyggnad (bewiväggar)

Supertrevliga och riktigt duktiga yrkesmän. Bra prisnivå, kommer att rekommendera Albin mur & puts till alla jag känner som behöver bra hantverkare. Lars och Ulrika Stener / Lidingö

– Lars Stener (2019-09-01)

B

Renovering ädelputsfasad

Puts av fasad gavelradhus. I särklass de bästa hantverkare jag anlitat. Med inställningen ”det löser vi”. Och det gjorde dom verkligen. Trevliga och diskreta. Kan VERKLIGEN rekommendera dem. Nu blev grannen så imponerad av deras arbete att de anlitar dem med.

– Bengt (2019-04-05)

M

Putsa röd tegelgaragevägg

Bästa hantverkaren jag har anlitat, rekommenderas starkt! Jättenöjd med arbetet, fakturan stämde exakt och allt gick smidigt.

– Mia (2018-10-03)

J

Putsning skorsten och murad grill

Putsen på min skorstensstock och murade utegrill vid kolonistugan i Tanto hade fallit av. Detta "lilla jobb" var inte så lätt att få hjälp med. Seniortjänsterna har inga murare. Då kom Albin mur & puts till min undsättning. Inga problem, snabbt o smidigt fick jag besök och en kostnadsuppskattning. Jobbet genomfördes sen proffsigt, effektivt och snyggt till ett rimligt pris. Jag är mycket nöjd!

– jan-i kolonilott Tanto Norra (2018-06-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt