Din Elkontakt i Kungälv AB

Din Elkontakt i Kungälv AB är en elinstallationsfirma med behörighet att utföra anläggningar upp till 1000V. Elteknikbranschen utvecklas i snabb takt vilket kräver skärpa för att kunna hålla en hög nivå på säkerhet och kvalité. Mattias som är grundaren till Din Elkontakt sitter som styrelseledamot i EIO Göteborg och har därigenom stor inblick i allt som rör elinstallatörernas villkor och skyldigheter. Vårt kompetensområde omfattar allt ifrån nyinstallation, renovering, felsökning och besiktning av el, tele och data. Våra entusiastiska elektriker hjälper gärna dig att förverkliga dina visioner eller kommer med egna förslag. Vi utför kompletta villainstallationer, småhus, kontor, fastigheter mm.

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Din Elkontakt i Kungälv AB har utfört.

Referensjobb "Solcellsanläggning i Kungälv 7,28 kWp" utfört av Din Elkontakt i Kungälv AB

Solcellsanläggning i Kungälv 7,28 kWp

En kund som efter ett utskick från oss hörde av sig och ville att jag skulle komma och kolla på installation av solceller på ett villatak. Jobbet gick smidigt och kunden helnöjd. Enda minan var att vi fick byta inverter till en bättre ifrån SMA för att uppfylla vissa krav, ingen merkostnad för kunden och bra blev det! Lokala tidningen Kungälvsposten var snabba med att göra ett reportage om denna anläggning vilket var mycket kul!

Referensjobb "Solcellsanläggning i Ytterby 13,34 kWp" utfört av Din Elkontakt i Kungälv AB

Solcellsanläggning i Ytterby 13,34 kWp

En stor anläggning som du kan följa på min hemsida www.dekkab.se klicka på fliken "Solceller" och sedan på länken längst ner på sidan. Denna anläggning är skuggad under delar av dagen på sommaren och även ganska mycket på vår/höst. Ändå klarar den att producera hela 10.000 kWh/år Investeringskostnaden på denna anläggningen blev 210.000 SEK inkl moms och med ett bidrag på 35% blev det i slutänden 130.000 SEK inkl moms. Just denna anläggning är därför betald efter 9-10 år med dagens energipris och villkor. Hör gärna av dig om du är intresserad och vill veta med om mikroproduktion.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Din Elkontakt i Kungälv AB.

R

El till spishäll

En yngre trevlig kille var här och gjorde ett jättebra jobb. Vi är supernöjda och kommer höra av oss till Din Elkontakt när vi behöver mer hjälp.

– Robert Ahlin (2019-02-05)

M

Koppla om faser i säkringsskåp alternativt öka storlek säkring/installera laddbox/installera dimrar

Riktigt proffsigt företag som började med att gå igenom helheten vad som borde göras då vi satt upp laddare till bil och hade problem med last. Killen som kom ut var trevlig, proffsig och gjorde ett bra jobb. Rekommenderar utan tvekan vid eljobb.

– MO (2018-07-30)

J

Laddbox

Installation av laddbox genomförd på ett mycket bra sätt. Snygg installation! Rekommenderas!

– Jesper (2017-07-06)

E

säkra upp hus, koppla in spis och kolla ström

Superproffsiga

– Ewa (2017-05-27)

T

Fixa NRG Golvärmestyrning och offert på Elcentralbyte

Bytte till ny elcentral, mätte och justerade fördelningen av belastningen i huse som blivit tokig efter tidigare ombyggnationer av olika firmor. Gjorde ett ordentligt och noggrant jobb. Kunnig elektriker med bra mätverktyg. Bara positivt.

– TK Torslanda (2017-04-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...