Ejelöv Bygg & Tak AB

Bild av företag Ejelöv Bygg & Tak AB

Välkommen till Ejelöv Bygg & Tak AB. Jag heter Mats Ejelöv och är plåtslagare som har 30-års erfarenhet av byggbranschen. Jag startade firman Ejelöv Bygg & Tak AB 1998 som jag äger och driver idag. Jag gör specifikt takarbeten som utgör i god kvalitet och bra service. Jag jobbar efter kundens önskemål och gällande regler enligt Hus-AMA. Jag är medlem i plåtslagarnas riksförbund(PLR). Jag utför alla typer av Byggnadsplåtslageri och takarbeten. Läs nedan. - Nyläggning, Reparationer, Omläggning av plåt-,tegel- och papptak - Bandtäckning av plåttak - Montering av TRP-tak - Tegeltak komplett med alla detaljer - Snickeri arbeten såsom utbyte av takspånt etc. - Svetsning av låglutande papptak, gummi tak - Taksäkerhet såsom takbryggor, stegar, skorstensbryggor, nockräcke, snörasskydd, etc - Fotrännor, hängrännor, stuprör, etc - Stosar, huvar, skorstenar, luckor, vindskivor, fotplåt, Kupor, fasadlist, fönsterbleck, etc Jag är definitivt de trygga och ambitiösa valet på marknaden! Välkommen att kontakta mig. Mats 073-9875351 Ejelöv Bygg & Tak AB Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ejelöv Bygg & Tak AB har utfört.

Bandtäckning till hus i Flemingsberg

Här hjälpte Ejelöv Bygg & Tak AB en privatperson ute i Flemingsberg med att lägga bandtäckning till deras hus. Vid takläggningar som privatperson finns det ofta möjlighet att nyttja rot-avdraget, vilket minskar era kostnader. Vill ni veta mer bandtäckning i huddinge-området med omnejd så ta kontakt med oss här!

Takrenovering plåttak villa. Sköndal farsta

Takläggning plåt Attefallshus. Gålö Haninge

Takläggning av cykelförråd. Enskede Stockholm

Takomläggning Plåt på Bastuhus. Dalarö Stockholms skärgård

Plåttak Skägga

Stosar till BRF i Trångsund

Plåtarbete – Tegelön 2015

Här åkte vi ut till Tegelön i Vaxholm och utförde plåt och takläggning till en villa. Ejelöv Bygg & Tak AB utför all slags takläggning i Södra Stockholm, så som tegeltak, plåttak och reperation. Kontakta oss, så kan vi hjälpa er idag!

Stosar till BRF i Trångsund

Här installerade Ejelöv Bygg & Tak AB takstosar till en bostadsrättsförening ute i Trångsund. Takstosar används på tak för att erhålla en säker och vattentät anslutning mellan tätskiktet och genomföringar rör av diverse slag. Formerna, behoven och dimensionerna varierar beroende på applikation, vilket vi anpassar i vår plåtverkstad!

Tegeltak Granbacken 6 i huddinge

byte av underlagspapp, läkt och tegel

Entré tak till hus i Holmgård

Här installerade Ejelöv Bygg & Tak AB ett entré tak till en privatperson ute i Holmgård till deras villa. Vi har lång erfarenhet av plåtläggning och takläggning, så tveka inte att kontakta oss!

Garagetak till villa i Fullersta

Ejelöv Bygg & Tak AB utför även takrenoveringar på garage och förråd. Här är en av våra garagerenoveringar ute i Fullersta till en privatkund till deras villa. Vi använde plåt som är det bästa takmaterialet för lång hållbarhet. Vill du renovera ditt garage i så kontakta oss idag! Läs mer om våra renoveringar i södra Stockholm här.

Takkupa Vaxholm

Takkupa Vaxholm Här installerade Ejelöv Bygg & Tak AB en Takkupa till en villa ute i Vaxholm. Takkupor ger ditt hus extra utrymme samt har dem en fint estetiskt utseende. Är ni sugen på att renovera er villa?

omläggning av tak

omläggning av tak från papp till bandtäckt plåt

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ejelöv Bygg & Tak AB.

R

Läckage från toa stos på taket

Ejelöv Bygg & Tak löste flera problem som vi hade med taket på villan. Vi hade läckage vid toa stosen som byttes ut, fixade ny nocktätning, byte av takstege samt montering av TV-mast. Allt fixades snabbt och proffsigt, vi är mycket nöjda med arbetet. Dessutom fick vi hjälp med montering av en byggställning då jag skulle måla fönster på övervåningen. Ejelöv Bygg & Tak rekommenderas!

– Rolf Jonsson (2019-09-24)

H

Läckande skorsten i plåt

Supernöjd med arbetet. Hade problem med en läckande skorsten och fick snabbt svar och Mats kom snabbt förbi och kollade. Upplevde att han verkligen försökte hitta en bra lösning på ett liute udda problem. Lätt att få tag på och tog sig alltid tiden att svara på frågor. Problemet kunde lösas efter lite klurande från Mats sida. Är väldigt nöjd och rekomenderar varmt Ejelöv Bygg & Tak

– Henrik Törnqvist (2019-02-20)

Hantverkarens svar

Kände att man vill hjälpa till , med min kunskap här, för det var lite klurigt Mats

Snörasskydd

Enkla att komma överens med. Kunnig.

J

Ersätta en 3-4m hög plåtskorsten med en ventilationsskorsten

Projektet utfördes på ett bra sätt med god kontakt med kunden. Det blev dock kraftigt försenat pga ett större arbete som de fick ta först. Eftersom det inte var något brådskande projekt så hade det ingen större betydelse.

– Jörgen Richardsson (2017-03-15)

D

Renovera och snygga till skorsten i plåt

Väldigt proffsig och kunnig takläggare som utförde jobbet snabbt och gediget! Gjorde också lite extrajobb och gav bra råd och tips utan kostnad!

– Daniel (2016-09-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt