Värma Norden AB

Välkomna Till Värma Norden AB. Vi är specialiserade på att installera värmesystem som passar sommarstugan, radhuset eller villan. Konvertering till vattenburen värme. Vi installerar traditionella Bergvärme, Luft/vatten,LuftLuft och Frånluftsvärmepumpar från de största tillverkarna. Vi täcker numera hela Stockholms Län. Vi har även representanter i Uppsala Län och Dalarna samt Södra Västernorrland med Sundvall I Västmanland finns vårt dotterbolag Värma Västmanland Vi är kylcertifierade av INCERT nr C1759 Med Vänliga Hälsningar Eric Johansson. 076-8360795

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Värma Norden AB.

Byte av uppvärmingsätt

Trevliga att ha att göra med, lätta att få kontakt med. Lite strul med att det drog ut på tiden.

Borra bergvärme och installera pump

Efter många ombokningar kom deras representant äntligen på besök för att kunna skriva en offert. Tyvärr hörde jag aldrig från dem igen, vilket var synd då han verkade otroligt kunnig.

Byte av värmepanna mot ny elpanna eller luft-/vattenvärmepump

De hade kort leveranstid, informerade bra om vad de skulle göra och när det skulle ske samt var allmänt serviceminded. Dessutom, och framförallt, gjorde de såvitt jag kan bedöma ett bra jobb.

J

Installera värmepump Nibe F110

Väl utfört, bra pris och trevligt bemötande!

– JM (2017-09-19)

F

Utbyte av pelletspanna och installation av Bergvärme eller Luft/Vatten

Gav mycket gott intryck vid besök för offert. Arbetet genomfört snabbt och inom angiven tidsram. Jag blev upplyst om att jag sannolikt skulle bli utan varmvatten under en morgon, men de jobbade extra för att se till att det aldrig inträffade. Inga överraskningar som extra pristillägg, arbetsplatsen var städad och ren när arbetet var avslutat. Genomgående god kommunikation med daglig avstämning om arbetets fortskridande.

– Fredrik Brant (2017-08-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...