Dinafönster Karlskrona AB

Bild av företag Dinafönster Karlskrona AB

Lexxo är trygghet & kvalitet - Vi säger ingenting om oss de gör våra kunder! Vad gör vi? ✔ Stensättning ✔ Plattläggning ✔ Schaktning ✔ Trädgårdsanläggning ✔ Mur och puts ✔ Trädäck och staket ✔ Måleri ✔ Dränering ✔ Snickeri ✔ Tapetsättning ✔ Golvläggning ✔ Isolering ✔ Köksinredning ✔ Kakelsättning ✔ Klinkerarbeten ✔ Tillbyggnad ✔ Nybyggnation ✔ FÖNSTER ✔ DÖRRAR Som privatperson, passa på att utnyttja ROT-avdraget.

Vi har idag även ett dotterbolag inom dekorativa paneler, dörrar och fönster från världsledande tillverkare med alla typer av glas. Vårt företag utmärker sig i marknaden genom ny teknik, hög kvalitét och engagemang för våra kunder. Besök gärna hemsidan för att läsa mer om våra produkter inom PVC – DÖRRAR OCH FÖNSTER Vårt dotterbolag Dina Fönster! Besök gärna vår Instagram för mer bilder och info! Besök gärna vår Facebook för mer bilder och info!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Dinafönster Karlskrona AB har utfört.

Dina Fönster!

Dina Fönster!

Badrum

Badrumsrenovering

Tvättstuga

Tvättstuga

Köksrenovering

Hel köksrenovering

Altan

Stort altan

Altan

Altan

Tillbyggnad

Tillbyggnad av 40m2 byggde även altan och inglasade

Stensättning

-

Stensättning

-

Mur

-

Stengång

-

Stensättning

-

Stenläggning

Stenläggning, trappor och murning

Takbyte

Takbyte

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Dinafönster Karlskrona AB.

S

Ny badrum, nya vattenledningar/golvbrunn/vägg

Tyvärr är jag inte nöjd, ingenting var rakt, mycket ej tätt och jag är bara besviken när jag tittar på badrummet. Jag kan inte mycket om hur det ska bli utförd men andra hantverkare som var inne för att lösa fel tyckte det är hemskt. Däremot var arbetarna trevlig och flitig men än så länge håller jag kvar på att anlita andra företag för att lösa problem som uppstår hela tiden. Så det blev ett otroligt dyrt badrum jag är inte lycklig över.

– S (2022-07-19)

Hantverkarens svar

Allt var perfekt och vi gick igenom allt innan vi gick därifrån, du kan inte köpa rör, vattenbreddare, duschkabin, badrumsmöbler med mera i tyska standarder vilket inte går ihop med de svenska, förstår din frustration för att vi inte kunde montera dessa saker för som sagt dem går inte i hopp med svenska standarder.

B

Plattsättning

Otrevlig

– Björn (2021-06-19)

Hantverkarens svar

Hej Björn! Otrevlighet finns inte i vår arbetskoncept,

T

Fönsterbyte i 40-talshus med fasad i mexitegel

Med jobb och barn är det inte lätt att lösa all nödvändig husrenovering själv. När vi insåg att vi skulle behöva byta ett fönster så landade vi i att det vore bra att kolla vad det skulle kosta att byta alla gamla fönster i huset. Kontakt togs med Lexxo Bygg, och redan samma dag var de på plats och mätte, och vi hade en offert nästa dag. Prisvärt och inget att fundera på. Kunniga och oerhört hjälpsamma, kunde komma med flera tips och idéer under processens gång. Höll tider och arbetade oerhört effektivt. Kommer garanterat att anlita Lexxo Bygg igen vid behov och kan varmt rekommendera andra att göra samma sak!

– Tobias (2020-07-03)

M

Målning & renovering av ytskiktet på 86kvm 30-talsvilla med eternitfasad & trägavlar

Toppenbra att ha kontakt med, flexibel och kom med bra förslag på hur renoveringen kunde utföras på bästa sätt. Hantverkarna hos Lexxo har gjort ett utmärkt arbete och verkligen ansträngt sig för att göra mig nöjd. I maj var huset slitet med smutsig fasad, halvruttna husknutar och slitna fönster. Två månader senare hade de bytt fönster, knutbrädor, vindskivor m.m. och målat alltihop helt enligt överenskommelse. Huset ser som nytt ut - jag är supernöjd och rekommenderar varmt Lexxo Bygg!

– Martin (2019-08-05)

P

stensättning, murar, trappa och uteplats

Jag anlitade Lexxo Bygg för att göra om vår stensättning, murar, trappa och uteplats. Det fungerade mycket bra och Lexxo bygg var hela tiden angelägna att vi skulle bli nöjda. Under projektets gång ändrade vi en hel del och fick även bra förslag från byggarna, allt fixades utan problem. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan rekommendera Lexxo för markanläggning, stensättning.

– Pierre (2019-06-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt