Stockholms unika måleri & bygg AB

Bild av företag Stockholms unika måleri & bygg AB

Vi utför alla slags in-och utvändiga måleriarbeten. Målning av väggar, tak, köksluckor, dörrar och övriga snickerier. Målning även i kök och badrum. Tapetsering Fasadmålning Fönsterrenovering/målning Vi har lång erfarenhet i branschen och lämnar garanti på utfört arbete. Nöjda kunder är återkommande kunder, därför är vi måna om att utföra arbetet professionellt, med ett resultat av hög kvalitet. Anlitar Du oss, kan du utnyttja ROT-avdraget och det blir 50% billigare! Vi målar på uppdrag av privatpersoner, fastighetsägare, byggbolag och övriga företag. Kontakta oss för kostnadsfri offert! Telefon: 070-9406929 E-mail: kontakt@unikamaleri.se Företagsinformation Orgnr: 731216-843300001 Företaget innehar F-skattesedel Adress: Risingeplan 19 lgh 1202, 163 68 Spånga

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Stockholms unika måleri & bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stockholms unika måleri & bygg AB .

C

Måleriarbete

Jag anlitade Stockholms unika måleri för måleriarbete av väggar, tak och fönster i min lägenhet. Arbetet utfördes i tid, med noggrannhet och jag är mycket nöjd över slutresultatet. Kan varmt rekommendera Stockholms unika måleri.

– Christoffer (2021-02-14)

Y

Sovrums renovering

Mycket bra utfört arbete. Lätta att ha att göra med, inget krångel eller konstigheter. Kommer anlita Stockholms unika måleri när jag behöver renovera något i mitt hem framledes. Rekommenderar!

– Yvonne i Bagis (2020-10-11)

U

Tapetsera kök papperstapet William Morris

Det kändes väldigt bra att Shuhrat ställde många frågor innan han körde igång med tapetseringen. Och förklarade själv hur han tänkte och kom med förslag. Det blev jättefint i köket med den nya tapeten!

– Unni (2020-09-27)

L

Sätta upp nytt innertak i ett sovrum samt spackla

Vi är så nöjda med den service och yrkeskompetens som Stockholm Unika måleri kunde erbjuda. Allting gick väldigt smidigt under hela arbetsprocessen, byggarna kom i tid, utförde arbetet noggrant, var trevliga och tillmötesgående. Det märktes att fokus ligger på att få nöjda kunder, inte bara att göra jobbet klart. Jag valde dem för att de kunde ge konkreta förslag direkt och snabbt återkom med en offert. Tydlig kommunikation och väl utfört arbete. Vi är så nöjda med vårt nya sovrum!

– Lisa B (2020-09-08)

A

Målning av fönster

Rak dialog och inga konstigheter. Trots att det var ganska dåligt väder utfördes arbetet inom utsatt tid och med bra resultat. Några saker fick anmärkning, men det åtgärdades utan diskussion.

– Axel (2020-04-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt