KRONOBERGS ALLSERVICE AB

Välkommen till Kronobergs Allservice AB! Kronobergs Allservice AB är ett komplett och sammansvetsat allservice företag för dig, med alla tjänster under ett och samma tak! Vi är specialiserade på: allt inom bygg och reparationsservice, sten, mark och gröna ytor, fastighet och underhållservice, m.m. Vi utökar ständigt våra verksamhetsområden och älskar nya utmaningar. För oss handlar det om att leverera engagerad personal efter kundens behovsbild oavsett bransch. Kronobergs Allservice AB vill skapa en trygghet för dig som kund, och ska vara det företag i Kronoberg som kunden väljer för kvaliteten , trovärdigheten och bemötandets skull. Att göra affärer med oss skall vara förenat med trygghet, professionell hjälp, kvalificerad personal och bra service.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för KRONOBERGS ALLSERVICE AB.

J

Röjde och stensatte en uteplats,

Kronobergs Allservice var hos mig och röjde och stensatte en uteplats. De var snabba och smidiga och kom när de hade lovat. De var kunniga och effektiva och arbetet de utförde var efter plan och till stor belåtenhet. Jag ger dem en femma i betyg och skulle gärna anlita dem igen.

– Jenny (2021-10-18)

I

Takarbeten samt renovering

Arbetet han har utfört hos mig var utmärkt. Servicen var mycket bra, han lyssnade på mina idéer och synpunkter samt utförde dessa perfekt. Slutresultatet blev perfekt på allt han gjorde. Jag ger honom betyg 5 på alla punkter. Jag skulle utan tvekan anlita honom igen.

– Ingvar (2021-10-14)

D

Staketbyggen

Jätte nöjda med utfört arbete, det blev så som vi ville ha det! Bygget blev lite försenat, fast vi hade en god kommunikation och en bra dialog. Som sagt väldigt nöjda med utfört arbete.

– Dennis (2021-09-29)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...