IMF BYGG & STÄD AB

IMF Bygg AB - byggarbeten av hög kvalitet till bra priser! Vi arbetar i Storstockholm med renovering av lägenheter/ hus och affärslokaler. Vår affärsidé är att genomföra uppdragen efter kundens önskemål med en personlig kontakt och engagemang. Vårt mål är nöjda kunder och vi är därför noga med att följa de överenskomna tidsramarna på ett kunnigt och ekonomiskt sätt. Minsta avvikelse kommuniceras med kunden som är med i processen och styr den. Som kund behöver du bara ha kontakt med en person för alla delar i byggandet, vilket ger trygghet och kontinuitet. Vi har lång erfarenhet i branschen och vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi har även arbetat med offentliga institutioner. Startade som enskild firma 1992 och ombildade senare till aktiebolag 2010. Vi utför det mesta inom bygg såsom: -Totalrenoveringar -Badrum/plattsättning -Köksrenovering -Om-tillbyggnationer -Målningsarbeten Vi tar på oss små till större projekt, allt är av intresse. Men på exempelvis EL/VVS arbeten tar vi in duktiga samarbetspartners som underentreprenörer. Lämnar gärna ytterligare referenser, från både privatpersoner och den offentliga sektorn. Fabege och Stockholms läns lansting är några av våra nöjda uppdragsgivare. Vi jobbar till fasta priser och ger självklart kostnadsfria offerter, och erbjuder byggarbeten av hög kvalitet till bra priser. Välkommna att höra av er på 070-8405577 eller 08-348593 Med vänliga hälsningar, Elisabeth & Robel Deniz

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för IMF BYGG & STÄD AB .

A

Målning av vindskivor, balkong och undertak

Mycket trevligt bemötande och proffsigt genomfört rakt igenom till konkurrenskraftigt pris. Väl utrustade med byggställningar och svåråtkomliga ytor på hög höjd var inga problem. Vi är supernöjda med resultatet! Skulle varmt rekommendera IMF Bygg.

– Anders & Christina Täby (2019-05-01)

P

Sätta upp innervägg i lägenhet

Snabb kommunikation, bra bemötande och väl utfört arbete. Dessutom städat efteråt. Vi har haft hantverkare hemma efteråt som berömt kvalitén i väggen som IMF satte upp.

– Peter (2019-04-13)

D

Flytta vägg, garderober

Utförde jobbet inom avtalad tid och budget, med kvalitet. Dessutom fick vi hjälp med diverse mindre detaljer utan extra kostnad. Pålitliga och trevligt bemötande. Rekommenderas!

– Davor (2019-03-28)

Målning av sovrum

Resultatet blev fint men dyrare och tog längre tid än vad som sades från början.

O

Källarrum (ca 10 kvm), renovera väggar + klinkers golv

Vi är mycket nöjda. Hög kvalitet på arbetet, extra plus för att arbetet utfördes snabbt och inom överenskomna tidsramar. Hantverkarna lyssnade på vad vi ville, men kom också med bra förslag om hur arbetet kunde utföras. De var dessutom trevliga.

– Ola (2018-09-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...