IMF BYGG & STÄD AB

IMF Bygg AB - byggarbeten av hög kvalitet till bra priser! Vi arbetar i Storstockholm med renovering av lägenheter/ hus och affärslokaler. Vår affärsidé är att genomföra uppdragen efter kundens önskemål med en personlig kontakt och engagemang. Vårt mål är nöjda kunder och vi är därför noga med att följa de överenskomna tidsramarna på ett kunnigt och ekonomiskt sätt. Minsta avvikelse kommuniceras med kunden som är med i processen och styr den. Som kund behöver du bara ha kontakt med en person för alla delar i byggandet, vilket ger trygghet och kontinuitet. Vi har lång erfarenhet i branschen och vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi har även arbetat med offentliga institutioner. Startade som enskild firma 1992 och ombildade senare till aktiebolag 2010. Vi utför det mesta inom bygg såsom: -Totalrenoveringar -Badrum/plattsättning -Köksrenovering -Om-tillbyggnationer -Målningsarbeten Vi tar på oss små till större projekt, allt är av intresse. Men på exempelvis EL/VVS arbeten tar vi in duktiga samarbetspartners som underentreprenörer. Lämnar gärna ytterligare referenser, från både privatpersoner och den offentliga sektorn. Fabege och Stockholms läns lansting är några av våra nöjda uppdragsgivare. Vi jobbar till fasta priser och ger självklart kostnadsfria offerter, och erbjuder byggarbeten av hög kvalitet till bra priser. Välkommna att höra av er på 070-8405577 eller 08-348593 Med vänliga hälsningar, Elisabeth & Robel Deniz

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för IMF BYGG & STÄD AB .

J

Återställa tak och vägg efter inbyggd garderob

Bra upplevelse hela vägen. Hjälpte oss med förslag på lösning, var flexibla och lätta att ha att göra med. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet.

– Jonas (2020-09-23)

T

Trästaket 24x1m, rep och målning

Vi valde IMF bygg pga vettigt pris, kunde utföra jobbet inom snäv tidsram samt mycket bra och aktuella referenser. Efter litet påtryckningar så skyddades grannens rosor och mur på ett bra sätt - vilket hade ingått i förutsättningarna. Vår tomt o gräs skyddades väldigt bra. Bra färgval och metodik enligt vårt önskemål. Fick ett vettigt pris på tillägg vi önskade. Snyggt och väl utfört målningsarbete. Fakturan översteg överenskommet pris - men rättades till när vi påtalade det. Vi rekommenderar IMF bygg.

– Tomas (2020-09-14)

E

Hallmålning m.m.

Målade hall, samt hjälpte till med byggande av gavlar till garderob och montering av garderobsinredning. Anlitade dem också för slipning av golv. Resultatet blev bra och arbetet utfördes inom avtalad tid och till överenskommet pris.

– Eskil (2019-10-23)

A

Målning av vindskivor, balkong och undertak

Mycket trevligt bemötande och proffsigt genomfört rakt igenom till konkurrenskraftigt pris. Väl utrustade med byggställningar och svåråtkomliga ytor på hög höjd var inga problem. Vi är supernöjda med resultatet! Skulle varmt rekommendera IMF Bygg.

– Anders & Christina Täby (2019-05-01)

P

Sätta upp innervägg i lägenhet

Snabb kommunikation, bra bemötande och väl utfört arbete. Dessutom städat efteråt. Vi har haft hantverkare hemma efteråt som berömt kvalitén i väggen som IMF satte upp.

– Peter (2019-04-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...