Vassilikos AB

Bild av företag Vassilikos AB

Välkommen till Vassilikos Vi är ett litet företag med många års erfarenhet och bred kompetens. Vassilikos AB grundades 2009 och har sedan dess verkat i Stockholm med omnejd. Företagets säte har alltid varit i Bromma och många jobb utförs där. Theodor Vitsos, som är företagets grundare och huvudansvarig arbetar både inom måleri, bygg och trädgård. Theodor har lång erfarenhet inom dessa områden både i Grekland och i Sverige. Vi gör både stora och små jobb och regelbunden trädgårdsskötsel, allt efter dina önskemål. Ett personligt engagemang möter du oavsett! Våra tjänster är avdragsgilla och ROT-avdraget sker direkt på fakturan. Vi har goda referenser och mångårig erfarenhet. Vi träffar er gärna och ger er en kostnadsfri offert. Kontakta oss idag! THEODOR VITSOS Mobil: 0735-260 686 theodor@vassilikos.se Vassilikos AB Godkänd för F-skatt

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Vassilikos AB har utfört.

Trappa

Badrumsrenovering

Renovering WC

Bastu

Marksten

Plattsättning uteplats

Stenmur

Köksrenovering

UC Silver

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vassilikos AB.

P

Gipsvägg med inbygg elkamin och hylla

Theodor är en underbar och professionell hantverkare som kan sätta sig i kundes vision och förstå exakt som som efterfrågas. Han är lyhörd och prestigelös i sitt arbete och ser till att ständigt ha kontakt med kunden under projektets utveckling för att säkerställa att det som levereras är rätt. där det brister ser han till att det rättas till utfrån överenskommelse. Han har enorm kunskap och kan därför komma med värdefulla insikter som många icke-byggare inte har. Vi frågor om bilder kan ni höra av er till mig direkt!

– Paulo (2024-05-06)

E

New Small kitchen and entrance

We have had a professional job done by this company for the past 2 weeks. They have stripped down the kitchen, bedroom and bathroom and made remarkable renovations. They provided great ideas, attention to details, great mechanical skills, and always solved our problems.

– Eva (2023-11-14)

L

Riva och laga en större vägg mot yttervägg.

Snabb och väl genomfört arbete med bra dialog innan. Allt blev fint lagat, men den nya tapeten blev lite bubblig på ett par ställen. Skulle ändå anlita dem igen!

– Lina (2020-05-25)

J

Renovering av kök, golv, separationsvägg i sovrum

Jag är väldigt nöjd med utförandet och resultatet. Köket blev så fint! Jag har upplevt VASSILIKOS AB (Theodor) som trevlig, tillförlitlig och kunnig. Budgeten hölls trots att det var ett omfattande projekt i samband med att byta golvet, vilket gjorde att vissa förändringar behövde göras under processens gång. Väldigt bra kommunikation under hela processen. Tidsplanen hölls inte men det var värt att vänta. Jag kommer utan tvekan att använda mig av VASSILIKOS AB (Theodor) nästa gång jag behöver en hantverkare. Rekommenderas starkt!

– Josine (2020-02-23)

S

Snabb renovering av kontor

Vassilikos AB gjorde ett mycket bra och effektiv arbete på våra kontor vid Östermalm. Ommålning/spackling och montering av möbler för 750 kvm. Allt gjordes på mindre än 2 veckors tid. Kommer absolut använda Vassilikos AB om jag behöver liknande jobb utförda.

– Sudio AB (2020-01-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt