En Hantverkare i Skåne

En Hantverkare i Skåne är ett företag med inriktning på kök, fönster, tak och uteplatser men är inte främmande för andra uppdrag. Återförsäljare till Framtidsfönster AB För fler bilder titta gärna in på vår Facebook sida: https://facebook.com/EnHantverkare/

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som En Hantverkare i Skåne har utfört.

Referensjobb "Nybyggnation av skjuthall" utfört av En Hantverkare i Skåne

Nybyggnation av skjuthall

Rivning av gammal hall, upprättande av ritningar samt handlingar för bygglov. Nybyggnation av skjuthall.

Referensjobb "Trädäck" utfört av En Hantverkare i Skåne

Trädäck

180kvm altan i olika nivåer.

Referensjobb "Uterum" utfört av En Hantverkare i Skåne

Uterum

Vår-höst

Referensjobb "Trädäck" utfört av En Hantverkare i Skåne

Trädäck

Trall av kärnvirke.

Referensjobb "Kök" utfört av En Hantverkare i Skåne

Kök

Nytt kök

Referensjobb "Kontorsrenovering" utfört av En Hantverkare i Skåne

Kontorsrenovering

Renovering efter vattenskada. Innertak, väggar, foder och sockel, matta samt målning.

Referensjobb "Spalje" utfört av En Hantverkare i Skåne

Spalje

Spalje till bärbuskar

Referensjobb "Takbyte" utfört av En Hantverkare i Skåne

Takbyte

Takrenovering vid Möllevångstorget i Malmö

Referensjobb "Friggebod" utfört av En Hantverkare i Skåne

Friggebod

Förråd och gäststuga.

Referensjobb "Skjutparti i fasad" utfört av En Hantverkare i Skåne

Skjutparti i fasad

Borttagning av fasta fönster, försäljning samt montage av fasadparti.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för En Hantverkare i Skåne.

A

Nytt uterum - vår/höst

Snyggt utfört arbete till belåtenhet.

– Anders Persson (2018-08-05)

Y

Byte av fönster

Omdömet gäller byte av tak. Då Jag begärde en offert för byte av fönster och tak. Total missnöjd och orden kan inte beskriva känslan. Oseriös firma! Avrådes att ha med de att göra! Lovade att det skall slutföras inom 2-3 veckor. Ännu inte klart med många brister på utförd arbete. Svarar varken på mejl, SMS eller telefon. Sämsta plåt arbete. Allt utvändigt plåtarbete slarvig genomfört. Stuprör/hängrännor fast monterade med skruvar. repade bankade med hammare mm. Jag har aldrig sett någon som har fått sina stuprör fast monterade med så många skruvar om de skall fastmonteras med skruvar ,och dessutom sned monterade. Bakfall i alla hängrännor. Enligt offert skall det monteras frånluftshuv och fick monterad avloppsluftare istället. Hälften av takstegen är begagnade, färgen är av och rostiga. Efter ca: 3 månaders arbete lämnade de nyckeln till andra handverkare utan att meddela mig om att arbetet är slutförd. Fick inte ens chansen att gå igenom vad som är utförd. Tog med sig byggmaterial (takpannor) utan tillåtelse och efter om diskussion fick de lämna de tillbaka. Har även kommenterat deras arbete i facebook med bilder, men de tog bort det och bannade mig för att inte skall kunna utföra några kommentarer. Detta är en del av de felen som jag har upptäckt. Slutbesiktningen är ännu inte utförd. Bilder på utförd arbete finns för någon som är intresserad och vill se deras arbete.

– YM yassermgmailcom (2017-04-19)

Byte Balkongdörr+fönsterparti

Bra utförande

Montering av dörr, målning av vägg mm.

Gav utförlig jobb beskrivning och fick en offert på det och vi var överens. De slutförde dock aldrig hela jobbet trots betalning, men lovade att komma tillbaka innan maj. Nu är det augusti så jobbet är inte avslutat och långt ifrån tillfredsställande.

Hantverkarens svar

Vad jag kommer ihåg var det en hylla kvar att montera men ni fick barn och ville inte ha hantverkare hemma med en nyfödd (förståeligt). Det var dessutom på er uppmaning vi fakturerade eftersom det redan dragit ut på tiden med leveransen av garderoben. Ni skulle återkomma med en tid då vi kunde komma och färdigställa, det har ni ännu inte gjort.

A

Bygga en Spalje

Jag har anlitat Martin och Ulf för en trädgårdssnickeri projekt och det var alldeles utmärkt! Jag kommer med idé och dem gjorde hela projekt färdigt utan någon svårighet eller komplikation. Det gick snabbt och med deras flexibilitet fixade arbete galant. Dem byggde 25 meter lång spaljé och det var det snyggaste spaljé som jag hade sett. Dessutom allt var väldigt noggrann gjort och inget lämna åt slumpen. Jag kommer anlitar dem med många andra projekt framåt ! Mycket nöjd och mer än rekommenderat!!!

– Andre (2016-06-14)

Hantverkarens svar

Tack! Det var ett roligt projekt, hoppas ni får många bär på buskarna.

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...