Lewéns Totalentreprenör AB

Bild av företag Lewéns Totalentreprenör AB

Välkommen till Lewéns Totalentreprenör AB! Experter på Totalentreprenad i Stockholm Företaget grundades 1994 Med egna anställda snickare, målare, mattläggare, plattsättare & murare skapar Lewéns välmående byggprocesser åt både privatpersoner & företag. Kontakt: julius@lewensbygg.se 08-510 137 45

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lewéns Totalentreprenör AB har utfört.

Stort Team med bred kunskap

Våra tjänster Snickeri Måleri Mattläggning Plattsättning Putsning & murning Microcement Golvslipning

Putsning éntretrappa, Täby📍 Svep för att se bilder 👉

Efter noggrann planering har vi skapat en entré som inte bara är praktisk och modern, utan också ger huset en extra touch av elegans och stil. Tack för att du valde oss som din partner i detta projekt, och vi hoppas att du och din familj kommer att njuta av den nya entrén i många år framöver!

Balkong, Täby📍 Svep för att se bilder 👉

Nu kan vår kund ta del av den friska luften, njuta av solens strålar och skapa vackra minnen på sin nyrenoverade balkong. Vi på Lewéns är glada över att ha fått vara en del av detta fantastiskt roliga uppdrag, där vi har sett till att balkongen är helt klar i perfekt tid för de varma sommarmånaderna. Kontakta oss för att lära dig mer om våra renoveringstjänster och hur vi kan hjälpa dig att förvandla din balkong till ett underbart utomhusutrymme. #lewens #lewensrenoveringar #renovering #balkong

Snickare i Stockholm

Våra erfarna snickare har bred kompetens inom bygg och utför allt från totalrenoveringar till ombyggnationer och tillbyggnader. Är det dags att fräscha upp kök eller badrum? Oavsett om det handlar om att byta ut tak, golv och stommar eller endast sätta in nya köksluckor, dörrar eller lister kan du lita på att arbetet blir professionellt utfört och anpassat efter dina specifika önskemål.

Vi slipar golv i Stockholm

Vi utför golvslipning av alla slags trägolv, oavsett om du har parkett eller massiva trägolv av ek, bok eller furu. Våra golvslipare hittar den ytbehandling som passar bäst för just ditt golv. Välj mellan hårdvaxolja, lack, olja, lut, bets eller lasyr och ge ditt golv ny karaktär.

Måleri-tjänster i Stockholm

Vi hjälper dig med allt inom måleri, såväl invändigt som utvändigt. Är det dags att måla om fasaden till din villa? Oavsett om materialet är trä, tegel eller puts kan du känna dig trygg med att våra målare utför arbetet noggrant, säkert och med ett resultat som håller. Vi utför tapetsering och målning av tak, väggar, fönster och snickerier. Självklart använder vi oss enbart av färg och verktyg av högsta kvalitet för bästa möjliga resultat.

Proffs på plattsättning i Stockholm

Att klä väggar och golv i keramiska plattor av kakel eller klinker är ett enkelt sätt att göra hemmet mer exklusivt. Plattsättning är ett precisionsarbete som kräver både noggrannhet och en känsla för färg och form. Genom att anlita våra professionella plattsättare kan du vara trygg med att slutresultatet blir som du tänkt dig. Vi är certifierade enligt GVK och experter på flytspackling i badrum och tvättstuga.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt