AM Mur & Puts AB

AM Mur & Puts AB har mångårig kunskap och erfarenhet av fasadarbete. Huvudsysselsättningen är puts- och tegelfasader, såväl renoveringar som nybyggnation. Arbete utförs även inomhus och av exempelvis öppna spisar, skorstenar och väggar.AM Mur & Puts AB utför arbete med hjälp av etablerade arbetsmetoder, gedigen kunskap och erfarenhet, och med kvalitativa materialvaror. Arbetet utförs ansvarsfullt och med en långsiktig utformning. Kvalitet och hållbarhet är företagets ledord.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AM Mur & Puts AB.

C

Jag måste borsta en mur av en tegel upp, den er inomhus. Det handlar om ca. 14 m2.

Jeg fik kontakt med AM Mur & Puts gennem brabyggar, de kom og så på projektete, aftalte de skulle komme med en pris, som lovet kom alt til tiden, vi accepteret prisen og de gik igang. De var meget profosinelle i deres rådgivning, og deres tidsestimat var også ok. Resultatet er proffesionelt udført og ser kanon godt ud. MANGE TAK.

– Claus Mertz (2017-11-28)

J

Byte av fogar på tegelvilla

Vi är fullständigt nöjda. Aiman, som driver företaget, är mycket kunnig och trevlig att ha att göra med. Min fru och jag är noggranna, på gränsen till petiga, beställare och vill att resultatet både ska fungera och vara riktigt snyggt när vi anlitar hantverkare. Vi är inte de enklaste uppdragsgivarna och hade en del frågor och synpunkter både på förhand och en bit in i arbetet (bl.a. då vi missförstått varann angående exakt vad som offerterats), men Aiman har både före och under projektet haft tålamod, varit saklig och lösningsorienterad och kommit med konstruktiva förslag och på så sätt hittat lösningar som gjort att vi är mycket nöjda med arbetet! Det i kombination med att offerten inte var en av de dyrare av de vi tog in gör att vi tveklöst rekommenderar honom varmt!

– Johan (2017-11-23)

M

Fasadputs

Ordentligt gjort, bra pris.

– Mark Withycombe (2016-11-03)

G

Foga om fasad samt sätta igen ytterdörr och ta ut hål för + montera altandörr

Ofantligt bra och proffsig murare! Inget att klaga på!

– Gustaf och Pia-Maria (2016-08-04)

O

Omfogning tegelfasad + byte förstärkning ovan fönster

Bra utfört

– Olof (2016-04-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...