Schillström & Son Måleri AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Schillström & Son Måleri AB.

Å

målning av väggar och golv, samt tapetsering på 1 vägg

Vi är mycket nöjda med Måleriföretaget Schillström & Son, då De gjort ett omfattande måleri och tapetserings arbete i vårt hus. De är proffsiga, noggranna, lätta att få kontakt med via telefonen, de svara alltid och är mycket trevliga och tillmötesgående. De har hållit överenskomna tider och varit tydliga med kostnader under arbetets gång, då vi önskat mer utfört arbete än vad vi först kom överens om. Vi är supernöjda med resultatet och kan å det varmaste rekommendera denna målerifirma.

– Åsa & Johan (2017-11-28)

S

Hantverkarens svar

Vi kan inte göra annat än å tacka för trevligt bemötande och samarbete. tack

M

Spackling samt målning

Trevliga att ha att göra med, lätta att få tag på. Bra resultat. Kom i tid och städade efter sig.

– Maria (2017-02-22)

A

Invänd målning och tapetsering

Väl utfört arbete. Precis så bra som vi hoppats. Bra kommunikation där dom aldrig gjorde något utan att fråga först. De kom också med tips och råd och extradebitterade inte för vissa mindre tilläggsarbeten. Fakturan stämde överens med offerten. Dessutom väldigt trevliga.

– Andreas Kling (2016-11-19)

F

Tapetsering av vardagsrum, målning av tak och snickerier samt uppsättande av taklist

Toppen! Det blev mycket bra.

– Fredrik Holmer (2016-03-22)

R

Ommålning av vardagsrum

Tydlig offert, trevliga att ha att göra med men framförallt ett utmärkt utfört arbete! Målade om vårt vardagsrumm på ca 40 m2 som hade en gammal strukturtapet från 70-talet. Väggarna är som nya och det gamla snickeriet i fult furu är nu som nytt. Allt detta utfördes inom tidsrammen på 5 dagar, mån-fre. Vi kan varmt rekommendera Per Schillströms måleri och om vi i framtiden behöver hjälp med målning så kommer vi definitivt att anlita Per och hans medhjälpare!

– Rasmus (2013-02-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...