Ogells Bygg & Fastighetsservice

Ogell´s Bygg & Fastighetsservice är ett nystartat Företag som ägs och drivs av Tobias Ogell som en enskildfirma. Tobias har som ambition att inom en 10 års period vara ett de ledande företagen i Östergörland med viss omnejd inom Byggnationer och Renoveringar. Tobias har många års erfarenhet inom våtrumsrenoveringar, köksrenoveringar, ombyggnationer, fastighetsservice. Grundläggande kunskaper inom vvs och målning. Ogell's Bygg & Fastighetsservice har som mål att göra Kunden 100% nöjd efter avslutat projekt. Inget jobb är för Litet eller för Stort! Med Vänliga Hälsningar Tobias Ogell, VD/arbetare

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ogells Bygg & Fastighetsservice har utfört.

Referensjobb "Badrum i Smedby i Norrköping" utfört av Ogells Bygg & Fastighetsservice

Badrum i Smedby i Norrköping

Flytspackling av golv, tätskikt på väggar och golv, byggt ut "hylla" i anslutning till WC-fixtur, kakel på väggar, klinkers på golv, silikon innerhörn.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ogells Bygg & Fastighetsservice.

T

Liten toalett

Ett bra och effektivt utfört arbete. Kan klart rekomenderas

– Tomas S (2018-10-11)

Helrenovering litet badrum

Ett jobb som skulle tagit 3 veckor tog istället 5 veckor. Slarvigt jobb som fick göras om 2 gånger.

E

Renovering litet badrum

Mycket bra! Allt fungerade utmärkt. Arbetade noggrant och effektivt. Arbetet klart på utsatt tid - t.o.m. lite före. Kan verkligen rekommendera Tobias Ogell.

– Ebbe (2017-01-17)

M

Offert på arbetskostnad

Badrumsrenovering Kundens omdöme Ogells Bygg & Fastighetsservice har genomfört en komplett renovering av vårt badrum under våren 2015. Detta inkluderade rivning av befintliga väggar och golv, därefter byggnad av nya väggar med kakel och nytt golv med klinker, installation av ny möbler, toalett, duschkabin, handfat och elkomponenter. Ogells Bygg & Fastighetsservice utförde allt arbete på ett mycket förtroendeingivande sätt och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kunde ha en kontinuerlig diskussion med Tobias Ogell under hela arbetets gång om frågor som uppstod. Vi upplevde även att han kunde genomföra jobbet effektivt och snabbt samt till ett bra pris.

– Michael Ringquist (2015-08-28)

D

Rivning och uppbyggnad av väggar

Vi anlitade Ogells Bygg & Fastighetsservice i januari 2015 för att riva ett förråd i garaget samt för att ta bort gips och färg på 2 betongväggar i källaren. Arbetet och kommunikationen sköttes utmärkt och vi är nöjda. Det gjordes dessutom till ett bra pris.

– Dahlin (2015-03-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...