F. Finsnickeri

Bild av företag F. Finsnickeri

Välkommen till F. Finsnickeri - Hos oss får Ni hjälp med nytillverkning och renovering av allt inom snickeri och inredning. F.Finsnickeri är belägna i Östra Frölunda, Svenljunga kommun och har lång och gedigen erfarenhet i bagaget inom snickeri. -Behöver huset en altan? -Behöver fasaden renoveras eller vill du fräscha upp köket? Då har du kommit rätt! Kvalitet, estetik och kundvärde är något vi på F. Finsnickeri värdesätter högt i arbetet! Vår ambition och vårt mål är att förse våra kunder med vacker och användbar design för olika ändamål. Med lång och gedigen erfarenhet är vi experter på att ta fram lösningar för våra kunder. Vi är stolta över att få ta hand om alla snickeriuppdrag! Välkommen att kontakta Ferenc Mezei, privatperson eller företag, vi har goda referenser! Kontakta oss gärna med Er förfrågan!

📧E-POST: f.finsnickeri@gmail.com ☎️TELEFON: 072-554 77 17

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som F. Finsnickeri har utfört.

Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P/ BAS U

KURSINTYG Härmed intygas att Ferenc Mezei har fullföljt utbildningen Byggarbetsmiljösamordnare, BAS P/BAS U och klarat kunskapsprovet med Godkänt resultat. Kursens innehåll: Upprättande av arbetsmiljöplan, riskbedömningar, arbetsmiljöansvar och straffansvar samt byggarbetsmiljösamordnarens uppdrag, ansvar och befogenheter.

Kompetensbevis

Ställningsbyggnad 2-9 meter. Allmän utbildning enligt AFS 2013:4

ALTANBYGGE

Har du kanske ett extra utrymme i trädgården? Vill du lägga nya trallar? Oavsett vad du behöver finns vi där för att hjälpa dig. Vi är experter på att bygga alla slags altaner och uteplatser från grunden, stora som små. Vi sköter självklart planering, inhandling av material och byggnation i projektet.

Trappa/Balkong med räcke

Här har vi byggt en balkong och dess räcke med sibirisk lärk.

KÖKSBYGGNATION

En stor del av tiden hemma spenderar vi i köket. Vi lagar mat där, äter middag där med familj och släkt. Detta innebär att kökets maskiner och inredning slits ner snabbare. Vi bygger köket som är anpassat för dig och följer modern estetisk design. Samtidigt bygger vi också för att köket ska hålla i åratal.

Måttanpassade garderober

Fasadarbete

Fasadrenovering, Angered

Altan, Lerum

Värmebehandlad trall

Altan, Sävedalen

Landvetter Tak och fasadrenovering

Takrenovering : bytte av gammal tegelpannor till betong pannor med pappbytte och lagning av underliggande råspont , bytte av takavvattning. Tillägsisolering , bytte av fasadbeklädnad , bytte av fönstern , under och överbleck. Tillvärkning av gavel kryss(snickarglädje)

Altan Alingsås

Altan bygge Alingsås

Fasad renovering i Västra Frölunda

Omklädning av fasaden - i arbetet ingick bygga fasadställning , byte av vindskivor , fasad brädor, solbrädor , några gamla fönster , plåt och målning.

Askim balkongbygge

Bygga balkong på en befintlig plåttak , fönster- och dörrbyte.

Hindås förrådsbygge

Bygga isolerad förråd .

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för F. Finsnickeri.

R

Altanbygge

Det blev exakt som jag ville ha det. Han kom med idéer som jag inte hade tänkt på och jag är toppen nöjd. Han har gjort en del småjobb också.

– Rolf (2023-01-16)

F

Altan och golv

Är otroligt tacksam för att vi hittade F.Finsnickeri som både byggt vår fina altan och lagt nytt golv i kök och vardagsrum. Arbetena är utförda med noggrannhet av ett hantverksproffs i enighet med lämnade offerter vad avser tid och pris. Tack Ferenc, vi återkommer gärna till dig.

– Fam Vettese (2022-12-09)

C

Har både kompetens och snickarglädje

Ferenc höll tider och överenskomna priser, men framförallt kändes det att han hade omsorg för resultatet - han visade samma omsorg som om han hade gjort arbetet på sitt eget hus.

– Catrin (2022-12-09)

Lätt jobb: skapa 8 hyllor

Allt var jättebra. Bra och snabbt service för en rimlig pris.

A

Fasadbyte, sätta in fönster samt EVENTUELLT sätta in braskamin

När vi såg färgen på fasaden höll vi på att baxna. Snickaren hade fått en gammal färgburk med rätt färgkod men hade köpt färgen av annat fabrikat vilket medförde att det inte blev samma färg som det tidigare varit. Dessutom var jag tvungen att bestrida fakturan (som skulle vara Fast pris enligt offert och det som jag godkände) för den var saltad med 20 000kr. Till slut fick jag rätt. Dock hade han även lagt på en kostnad (alldeles för mycket) för att åka med skräpet till tippen.

– Alex B (2018-08-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt