MBN-Huset AB

Bild av företag MBN-Huset AB

Välkommen till oss på MBN-Huset AB ! Vi utför olika byggnadstjänster åt privatpersoner och andra företag. Vi levererar tjänster av hög skandinavisk kvalitet där de viktigaste nyckelorden är - Ordning och reda Vi städar efter oss. Allt från offert till slutfaktura sköts professionellt och enkelt för dig som kund. - God kommunikation. Vi strävar efter goda och ärliga linjer. Vi meddelar er om det som kan påverka projektet. Kunden är med i de olika processer. - Service Vi vill att våra kunder ska uppfatta oss som punktliga, vänliga, professionella och kompetenta. Därför strävar vi efter att hålla en god ton i företaget både internt men även ut mot kund. I ett modernt byggföretag förstår vi vikten av att kunden är i fokus och att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete. Vi gillar goda rekommendationer :) När du vill ha hög kvalitet, pålitlighet och god service vill vi vara det självklara valet. Vi utför gediget hantverk av nordisk byggkvalitet och kan bland annat erbjuda - Totalentreprenader, nybyggnationer - Tak, nybygg eller renovering - Renoveringsarbeten - Markarbete Byggnadsansvarig Nicklas Nyman är utbildad snickare i Danmark levererar byggnadsarbeten av hög skandinavisk kvalitet. Kontakta oss gärna för rådgivning och offert. Vi ser fram emot att ha er som kunder hos oss!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MBN-Huset AB har utfört.

Nytt tak , kupa och fönstar

total renovering av hus i Havdrup

Ny fasade i mahogny

Ny fasade i mahogny

Nytt staket

Nytt staket

Renovering av trappa i Ödåkra

Ombyggnad av trappa

Altan i Viken

Renovering av altan i Viken, modernt och snyggt glasparti utanpå utbyggnad.

Stensättning

Helsingborg. Omfattande stensättning, carport, garage och ny trappa

Kök

Montering av nytt kök i Helsingborg

Pool

Pool med trädäck i Helsingborg, visningsmodell

Utbyggnad

Utbyggnad med ca 15 m2 i Helsingborg

Takfönster

Nya Velux takfönster i Malmö

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MBN-Huset AB.

C

Gratulerar hans nästa kund.

"Nicklas är en mycket seriös och yrkesskicklig hantverkare. Han tar ansvar och besitter en förmåga att se både delarna och helheten. Vi ger honom vår oreserverade rekommendation och gratulerar hans nästa kund.

– Christer & Katja (2024-01-16)

O

Takomläggning

Snabbt och bra utfört.

– Ola (2019-09-14)

T

Byte av takpannor etc

Vårat takbyte på både garage och hus gick hur smidigt som helst med Nicklas och hans personal. Allt vi avtalat om uppfylldes, ett väldigt gott resultat av ett härligt gäng. Vi kan varmt rekommendera MBN-huset AB !

– Tobias Sahlström (2017-06-15)

A

Utökning gavelbalkong, uppsättning av plank.

MBN-Huset fick i uppdrag att utföra följande arbete hos oss: Rivning av mellanvägg och upptagning av klinkergolv. Byggnation av gavelbalkong med klinkergolv och glasräcke till en total yta av 26 kvm. Dubbelplank/staket ca 36 lpm. Prismässigt ligger MBN-huset bra till i förhållande till en del andra entreprenörer och tidsmässigt höll man den överenskomna slutdatumen. De problem som uppstod på vägen löstes utan några diskussioner och extra kostnader. Arbetena utfördes på ett fackmannamässigt sätt och vi kan varmt rekommendera MBN-Huset med Nicklas och hans medarbetare. Med vänlig hälsning Agneta och Lars Sörensson Viken

– Agneta och Lars (2016-11-22)

R

Väggbygge

Punktliga och städade efter sig. Vid anmärkning fixade de till och bytte ut snabbt och utan tjafs. De byggde vägg med eluttag och satte in dörrar. Ett företag att lita på, vi blev nöjda.

– Ragni (2016-02-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt