Gråbo byggtjänst AB

Bild av företag Gråbo byggtjänst AB

Gråbo Byggtjänst är ett komplett byggföretag som vänder sig till både företag och privatpersoner. Med basen i Mölndals kommun åtar vi oss uppdrag i hela Göteborgsregionen. Vi hjälper dig med allt från mindre reparationer till markarbeten och nybyggnation. Genom åren har vi utfört arbeten åt en lång rad nöjda kunder - varmt välkommen att kontakta oss du också!

Våra tjänster: Takläggning Byggnation Köksrenovering Fasadrenovering Badrumsrenovering Markarbeten Se fler bilder på vår Facebook och Instagram Besök gärna vår Hemsida också

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gråbo byggtjänst AB har utfört.

Tak & fasad

Tak

Altan

Badrum

Fasadrenovering

Fasadrenovering

Inglasad pool

Inglasat uterum

Kök

Kök

Utespa

Tak & fasad

Tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gråbo byggtjänst AB.

T

Byte takpannor och ev förbättring av tak

Väl utfört takarbete enligt beställning, mkt bra och trevlig kommunikation. Bra leverantör. Deras egna underleverantörer: Vent: Flytt av köksventilation enligt ventilationsjobbarnas förslag var mkt positiv (överträffade förväntningarna) Superbra! Det gillade vi, dvs att de kommer med mkt smartare förslag på lösning och inte bara kör på enligt beställningen. Plåt: Skorstensdelen. Ok utfört, men svårt med kommunikation, Plåtslagaren på plats kunde inte språket (ingen kommunikation möjlig), så kommunikation via annan person på telefon vilket är en stor nackdel. Jag insåg själv efteråt att enklare, billigare och framförallt bättre lösning fanns som skulle underlätta anslutningen till skorstenen. Borde nog själv gjort en bättre projektering först.

– TK (2023-04-10)

A

Riva befintlig altan och bygga ny

Tydlig offert, arbetet utfördes helt enligt överenskommelse och med utrymme för smärre tillägg. Hantverkarna kom i tid, löste samtliga uppkommande småproblem, kommunicerade med oss, höll sig gott inom tidsramen, gjorde ett snyggt arbete och var dessutom mycket trevliga att ha att göra med!

– Annie (2023-01-09)

T

Byte av fasad samt isolering av söder gavelfasad

Mycket bra och proffsigt utfört. Höll tidplanen perfekt.

– Tommy (2022-07-08)

Golvläggning och åtgärder fuktskadat uterum

K

Fasadbyte gavel

Pålitligt företag, håller vad de lovar, hör av sig om det är någon förändring. Kommer troligen att kontakta Gråbo byggtjänst igen under detta år.

– Karin Pettersson (2022-02-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt