JBA Bygg

Hej, Jag är en liten enskild näringsidkare som med hjälp av div certifierade underleverantörer tar på mig hela renoveringar samt mindre snickeri jobb. Vi har specialiserat oss på badrum samt kök men gör även allt från grund till tak. Mitt motto är att jag arbetar i ett service yrke och har alltid kunden i fokus. om jag påbörjar ett arbete så är jag där tills det är klart och tillhandahåller den bästa tänkbara servicen som jag kan ge.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för JBA Bygg.

L

Montering av innevägg

Snabbt, effektivt och serviceinriktat. JBA Bygg kunde fullt ut hjälpa oss på utsatt tid och var dessutom mycket trevliga att ha göra med. Det var väldigt lyhörda för våra önskemål och kunde också på ett bra sätt komma med idéer och tankar utifrån sin expertis. Vi är totalt sett mycket nöjda!

– Lars P (2017-12-14)

Inreda övervåning (vind)

Jag är mycket nöjd med arbetet som utfördes från start till slut på utsatt tid med god marginal. Mycket bra att JBA inte vantrade runt mellan fler arbeten som annars är så vanligt. Samarbetet med John, som var med under hela arbetet, gick perfekt och oförutsedda saker som behövde fixas ordnades på ett smidigt sätt. Jag kommer vid behov gärna anlita JBA Bygg igen.

S

Tanken är att riva rubb o stubb. Ca 5 stommar uppe samt nere. Golv vill jag ha i sten/marmor/granit.

Använde mig av detta företag som jag absolut inte ångrar! Det dök upp väldigt mycket små saker och problem då min lägenhet inte var så rak som vi i början trodde. John ringde mig så fort nått problem dök upp och gick igenom det tillsammans med mig. Han var alltid med och bollade idéer för att göra saker bättre under hela renoveringen vilket uppskattades! Vissa saker kunde inte bli klara under överenskommen tid då jag hade massa möbler som låg i vägen. Jag ringde John direkt när möblerna var borta och han kom samma dag och löste det sista, vilken var en extremt professionell upplevelse jag fick av det. Rekommenderas starkt!

– ShpendI (2017-03-30)

A

Rivning av golv och utgrävning

Ett proffsigt och mkt kunnigt företag som gav oss viktig övergripande rådgivning och rekommendation för bästa resultat. Lyhördhet för kundens behov i kombination med ett tydligt ansvarstagande för ett väl utfört arbete, fantastiskt! Uppdraget slutade med att ny bottenplatta gjöts, istället för marksingel. Därtill mkt välgjord slipning av golven för att behålla ett öppet betonggolv. Jag vill starkt rekommendera detta företag för sin kompetens, för sin kvalité på utfört jobb och en seriös inställning, både till jobbet och till kunden. Jag är supernöjd!

– Anna Nilsson (2016-09-14)

J

Invändigt snickerier med platsbyggda garderober mm.

John och hans killar gjorde jobbet inom den överenskomna tiden. Dem fixade beställningen av alla material i rätt kvantiteter och kvaliteter. Varit punktliga, tillmötesgående. Dem är en sammansvetsat gäng! Lämnade platsen rent, allt uppstädat, undanplockat, borttransporterat. Vi önskar dem lycka till i framtiden! Lämnar våran rekommendationer ! Anlita dem ni blir inte besvikna!

– Johannes Rydberg (2016-08-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...