SB Byggnadsplåtslageri AB

SB Byggnadsplåtslageri AB drivs av Stefan Bergqvist som har många års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner. Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter långsiktiga samarbeten. Våra kunder är bland annat olika företag inom byggbranschen samt fastighetsbolag, kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi hjälper dig med alltifrån lägga och byta plåttak, takrenovering, taksäkerhet och plåtslageriarbeten i bl.a Örebro, Kungsör, Eskilstuna, Arboga & Köping – men inget jobb är för långt bort, vi utför jobb oavsett hur långt bort de ligger! Vi har 23 års erfarenhet i branschen. Filialkontor finns i Örebro. Välkommen att kontakta oss! Besök gärna vår hemsida för mer info!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SB Byggnadsplåtslageri AB.

L

Nytt tak

Dom hjälpte oss att byta tak. Ett gammalt asbest- till plåttak. Även bytt innertak. Jättenöjd, väldigt bra att ha att göra med. Om jag fick skulle dom få betyg 6, mer än nöjd.

– Lena B (2020-04-28)

M

Behöver ha hjälp med att byta takpannor som har glidit ner ock spruckit, Snabbt!

Jag är mycket nöjd och kommer att anlita företaget igen om behov uppstår. Lätt att komma överens med och jobbet utfördes till full belåtenhet. Kan rekommenderas då man behöver hjälp med taket.

– MikWel (2018-07-10)

J

Taket på sommarstugan

Jag är mycket nöjd och kommer att anlita företaget igen. Lätt att komma överens med och jobbet utfördes till belåtenhet, i tid och till överenskommen kostnad. Kan rekommenderas då man behöver hjälp med taket.

– JK (2017-10-29)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...