ELNORM

Elnorm är en auktoriserad elinstallatör och registerad hos elsäkerhetsverket. Företaget innehar egenkontrollprogram och ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. Elnorm utför även E-ritningar i AutoCad/ MagiCad i valfritt pappersformat. Filformat DWG.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ELNORM har utfört.

Referensjobb "Solceller" utfört av ELNORM

Solceller

Referensjobb "Utomhusbelysning" utfört av ELNORM

Utomhusbelysning

Referensjobb "" utfört av ELNORM

Referensjobb "" utfört av ELNORM

Referensjobb "Ny belysning i köket" utfört av ELNORM

Ny belysning i köket

Elnorm hjälpte mig med elinstallationerna när jag renoverade köket. Jag fick hjälp med projekteringsarbete och elinstallationen. Det vart ett mycket bra slutresultatet. Företaget är seriöst, och det märks att dem har stort kundfokus där dem utgår från kundens önskan, samt säkerhetstänk. Högsta betyget.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ELNORM.

B

BRF - Ny belysning och en fontän i trädgården

Ytterbelysning och montering av fontän. Han får 5 av 5 möjliga.

– Brf Vapensmeden Eva S (2020-04-07)

J

Div el och belysning

Nya dimmers, kontakter samt lagade spotlights mm. Installation av nya eluttag, Väldigt bra utfört arbete. Bra uppföljning och info hela tiden. Riktigt bra och proffsigt företag.

– Johan (2020-03-15)

R

Köksbelysning

Elnorm hjälpte mig med elinstallationerna när jag renoverade köket. Jag fick hjälp med projekteringsarbete och elinstallationen. Det vart ett mycket bra slutresultatet. Företaget är seriöst, och det märks att dem har stort kundfokus där dem utgår från kundens önskan, samt säkerhetstänk.

– Rega (2020-01-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...