Rehem Bygg & Badrum AB

Bild av företag Rehem Bygg & Badrum AB

REHEM BYGG&BADRUM AB DIN VÅTRUMSENTREPRENÖR!

Där kvalité, professionalitet och service är en del av vår vardag

Vi är ett professionellt serviceföretag som nischat in sig på att leverera de bästa Badrumslösningarna för alla våra kunder. Vår klientel består främst av privatpersoner, som inte har renovering i sin vardag och därför inte tala fackspråk, vi har förstått detta. Därför sätter vi dig och dina önskemål i centrum för renoveringen, och tillhandahåller vår expertis i form rådgivning, för att guida dig genom resan. Tillsamman sätter vi gemensamma mål för ditt projekt och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Hos Rehem får du: - Alltid fast pris - En kontaktperson - Oslagbar service - Skriftliga avtal - Fina rabatter - Ett våtrumsbehörigt företag Läs mer om oss på vår hemsida. ReHem Bygg&Badrum AB Kronovägen 46 191 34 Sollentuna Telefon: 0725018331/0702285006 info.rehme@gmail.com www.rehem.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rehem Bygg & Badrum AB har utfört.

Äntligen mycket förvaring till vår stora familj

Här utfördes en speciell renovering för en stor familj där förvaringsutrymme var prioritet samtidigt som pannan skulle få plats. Beställare stog för planering gällande skåp och extra spegelbelysning så flera personer kunde nyttja utrymmet på morgnar och kväll. Resultatet vart kanon bra där hela familjen kan nyttja badrummet maximalt. Vi rekommenderar Rehem till alla vi känner. Fråga oss om kontaktuppgifter till kund.

Visst är det kul när det blir som man tänkt sig

Härligt badrum med mycket ljus och smarta lösningar. Badrumsrenovering i segeltorp. Nytt förtroende hos samma kund med ny badrumsrenovering med start mars 2015. Fråga oss om kontaktuppgifter till kund.

Vi har använt Rehem förr och kommer göra det igen

Fantastiskt lyckliga vart vi över resultatet och utförandet på vår badrumsrenovering. Tidsplanen hölls som utlovat och resultatet talar för sig själv. Vi rekommenderar starkt Rehem Renovera AB till alla vi känner. Fråga oss om kontaktuppgifter till kund.

Badrumsrenovering i Stockholm Innerstad

Hos denna kund har vi utfört en totalrenovering av badrummet. Det hela började med att vi egentligen endast skulle fixa toaletten. Det handlade om ett tidigare fuskjobb där toalettfästet (WC-fixturen) saknades helt. Vilket i sin tur resulterade till att toaletten satt så ostabilt att man inte kunde sitta på den utan att kaklet sprack. Vi hade då applicerat en stark WC-fixtur och kaklat om området som blev förstört. Vi rekommenderade kunden att kakla om hela badrummet för det då skulle bli snyggare. Vilket kunden gick med på. Vi hade alltså fixat toaletten, lagt ny kakel & klinker, och applicerat ett par hyllor brevid toaletten. Här nedan kan ni resultatet av det nya och fräscha badrummet! Fråga oss om kontaktuppgifter till kund

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rehem Bygg & Badrum AB.

D

Nytt badrum

Rehem fick i uppdrag att bygga ett nytt badrum hos mig. Då andra lokala företag inte ens lyckats få iväg en offert inom rimlig tid och flera påminnelser så stod Rehem verkligen ut med sin väldigt snabba och tydliga återkoppling. Fick en offert redan dagen efter första kontakt och hantverkare på plats så fort jag fått leverans av materiel. Slutresultatet blev över förväntan och jag är supernöjd med mitt nya badrum. Kan starkt rekommendera ReHem Bygg & Badrum

– Daniel (2021-03-08)

J

husförlängningsprojekt

Rehem har lyckats slutföra vårt husförlängningsprojekt (14 KVM ny byggut plus 13 kvm del av garageutrymmet omvandlades till hobbyrum) framgångsrikt som möta vår förväntning. Trots komplikationer flöt bygget på och allt kunde bli klart i tid med hög kvalitet, stort tack till Lin och Gao som är projektledare. Rehem har duktiga,hårt arbetande hantverkare med en känsla och tänk från kunden. Rehem fråga kunden om allt oklart under projektets genomförande. Kan bli bättre om man skulle kunna driva andra leverantörer och leda stora projekt på ett bättre kommunikationssätt.

– Jevin (2019-08-09)

P

Badrumsrenovering

ReHem Bygg och Badrum anlitades för att göra en totalrenovering av badrum med tillhörande installation av golvvärme, en höjning av taket i badrummet gjordes också. Förändringen som avsågs omfattade inte någon form av förändringar av placerade rör eller dylikt med tillhörande bilning i golv men i princip allt annat gjordes nytt. Rehem gav en prismässigt väldigt god offert, avslutade projektet i förtid (mindre försening som uppstod berodde på Ikea, och inte hantverkarnas planering eller genomförande av jobbet). Ett mindre fel i termostat till golvvärme uppdagades men denna byttes ut av elektriker och saker fungerade som dem skulle efteråt. Vi är nöjda med den service som vi har fått, kontakten har varit god och vår projektansvarig har varit tillgänglig på ett tillfredställande sätt. Givet detta rekommenderar vi deras tjänster om någon annan planerar att göra renovering av badrum!

– Patrik (2019-02-25)

P

Helrenovering av kök (Epoq från elgiganten)

Rehem Bygg & Badrum AB gjorde en helrenovering av vårt kök. De rev ut det gamla köket, la golv, installerade skåp (epoq), vitvaror och kaklade. Vi är supernöjda med resultatet som ger ett proffsigt intryck. De var väldigt hjälpsamma från start till slut och kom med bra lösningar på problem som dök upp. De erbjöd sig till och med att komma tillbaka efter projektets slut och hjälpa till eftersom Elgiganten skickat en felaktig låda. Prismässigt låg de någonstans i mitten av de offerter vi fick, men med tanke på resultatet kommer vi absolut rekommendera dem till dem vi känner.

– Philip (2018-11-23)

D

2 badrum

Snabba duktiga hantverkare! Rehem gjorde stambyte i vår villa och renoverade ett badrum med inbyggd toalett. Bygget blev trots komplikationer klart innan tidplan. All kommunikation skedde på engelska men svensk tolk fanns tillgänglig.

– Daniel (2018-10-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt