Finest Bygg Eskilstuna AB

Välkomna till Finest Bygg Eskilstuna AB. Vänd er med förtroende till oss när det gäller byggnationer av alla slag. Vi hjälper dig med totallösningar inom bygg, exempelvis: Nybyggnation av villa Garage byggnation Ombyggnation/tillbyggnad Köks och badrumsrenoveringar Altan byggnation Takbyten Fönsterbyten Dränering av husgrund Mark och anläggningsarbeten Vi kan med hjälp av våra professionella samarbetspartners såsom elektriker & rörmokare m.fl. erbjuda dig totalentreprenad. Välkomna med just er förfrågan. Johan Lillemets 0763189226

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Finest Bygg Eskilstuna AB.

H

Ta upp hål i vägg mellan två rum.

Väldigt förtroendegivande från första kontakten. Finest Bygg hörde av sig och en snickare David kom förbi och tittade. Fick en offert och jobbet blev snabbt gjort, det blev också väldigt bra gjort. Totalt sett högsta betyg.

– Hans (2017-05-04)

T

Förråd

Bra utfört arbete, uppfyllde mina förväntningar.

– TG (2016-11-29)

Altanbygge

Väldigt nöjd med jobbet. Blev klart långt före utsatt tid och killarna som jobbade gjorde ett mycket bra arbete! De städade undan efter sig och kontrollerade sitt arbete noggrant innan de var helt klara! Jag och min fru är väldigt nöjda med våran stora altan! :)

E

Hjälp oss sätta upp insynsskydd

Rekommenderas ! ++ . Håller tider väldigt bra. Jag och min fru är väldigt nöjda över arbetet. Duktiga på att städa undan efter sig vilket är ett stort plus, tycker vi iallafall. Från första kontakt till offert och slutligen färdigt arbete är vi nöjda och har inget att anmärka på.

– Eric (2016-04-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...