Norsborg Entreprenad AB

Välkommen till Norsborg Entreprenad AB!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Norsborg Entreprenad AB.

J

Golvslipning och bygge av väggar

Han var snabb, höll offerten även om vi lade till ommålning av både tak, hall och vardagsrum och kök, vilket jag inte tänkt från början. All kommunikation sköttes exemplariskt och byggavfallet forslades bort så det såg snyggt ut i och omkring lägenheten efteråt. Kan varmt rekommendera Hannu till fler som vill göra väggar eller få ommålat i sitt hem.

– Julia Lorhn (2019-10-03)

B

Köksrenovering och målning

Mycket nöjda med både resultatet och bemötandet. Hannu levererar i tid och håller vad han lovar. Köket blev superfint. Kan varmt rekommendera dem. De har även renoverat två våtrum med mycket bra resultat.

– Benjamin (2019-06-12)

M

Slipa olja ekgolv

Snabb offert efter personlgt besök. Bra pris och bra jobb.

– Maja Waleij (2018-07-22)

A

Flertalet renoveringar

Har fått hjälp med flertalet renoveringar av Afrox bygg. Har tidigare hjälpt oss med kök och våtrum i vårat radhus. Har även gjort total målning med mikrolit, bred spackling, läggning av nya parkettgolv, montering av ett nytt kök samt läggning av klinkersgolv med värme. Har rekomenderat honom till andra och är vädigt nöjd med hans insats. Han bygger, fixar och donar och sköter allt väldigt bra.

– Anders (2018-03-20)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...