PY Bygg & Kakel AB

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Referensjobb "Blästring ock målning" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Blästring ock målning

Bromma

Referensjobb "Litte huz" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Litte huz

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Referensjobb "SUBWAY" utfört av PY Bygg & Kakel AB

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

J

Målning av två rum, slipning av furugolv i två rum, samt spottar i taket och klinker vid entren

PY Bygg &Kakel får mina varmaste rekommendationer för ett väl genomfört och professionellt arbete. De har har varit toppen ända från början med att lämna offerten snabbt och med ett konkurrenskraftigt pris, de har dessutom varit lyhörda och trevliga samt lätta att kommunicera med. Slutligen så genomförde de renoveringen på utsatt tid.

– John Ross Svensson Södermalm (2020-02-20)

T

Badrumsrenovering

Jag har renoverat badrum från grunden och PY Bygg & Kakel AB har gjort underarbete och kakling. Resultatet av min badrumsrenovering blev mycket bra. De har gjort ett snyggt jobb och varit mycket vänliga och hjälpsamma under projektets gång. Det tog lite längre tid än beräknat men berodde nog på att storhelger kom emellan. Priset hölls under projektet.

– Therese (2020-01-27)

P

Sovalkov

Vi anlitade PY Bygg och Kakel AB för en mindre ombyggnad inomhus för att bygga en sovalkov. Arbetet innefattade att riva en vägg och sätta upp en ny vägg, omdragning av el i vägg(arna) och att fixa till parkettgolvet i det nya utrymmet. Vi är nöjda med resultatet och med att arbetet utfördes på utsatt tid och till överenskommet pris. Arbetet utfördes dock till stor del av en ensam hantverkare som varken talade svenska eller engelska, så alla frågor fick diskuteras med arbetsledaren per telefon eller när han var på plats. Bemötandet kändes lite oprofessionellt då arbetsledaren enbart vände sig till mig och inte till min fru. Helhetsintrycket blir därför en 3:a

– Petter (2019-08-08)

M

Riva innerväggar i lägenhet

Jag anlitade Petros på PY Bygg för att riva ner innerväggar och golv i min lägenhet, samt läggning av fiskbensparket och målning av golv. Petros gjorde allt för att införliva min höga och specifika önskemål. Jag är mycket nöjd med resultatet och PY Byggs attityd. Priserna var bra, dock tillkom en del oförväntade kostnader så som BigBags på nästan 6000kr. Tidsramen hölls med endast några dagars försening vilket jag förklarat att det inte spelade någon roll då jag ville hellre ha det topnotch än snabbt. Ger PY Bygg 4.5

– Mikael F (2019-08-08)

T

Renovering av rum i källare

Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för att renoverar ett källarrum. Det som utfördes var riva bort befintlig el, spåra upp i väggar och fälla in el, spackla/slipa/måla väggar och tak, byta ut ett element, lägga platonmatta och parkettgolv, montera ventilerade socklar samt golvlister. Arbetet framskred väldigt smidigt och när det uppkom hinder eller frågor så diskuterades dessa och genomfördes utförligt. Priser och tider hölls och jag är väldigt nöjd med hur slutresultat blev och jag kommer att anlita PY Bygg & Kakel fler gånger.

– Tobias Ö (2019-06-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...