PY Bygg & Kakel AB

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Referensjobb "Blästring ock målning" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Blästring ock målning

Bromma

Referensjobb "Litte huz" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Litte huz

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Referensjobb "SUBWAY" utfört av PY Bygg & Kakel AB

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

N

renovering av toalett förskola

Vi är mycket nöjda med PY BYGG & Kakels arbete på vår förskola där två toaletter renoverades. Han var effektiv, lyhörd och tillmötesgående och priset var rimligt i relation till den höga kvalitén på arbetet. betyg 5

– Nazem (2020-09-30)

A

Målning mm litet fritisdhus

Jag är mycket nöjd och kommer anlita företaget igen. Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för småjobb i min sommarstuga. Bla målning av två rum väggar, tak, lister och runt fönster. Förbättringsmålning av köksluckor och nytt kakel i köket. Målning och slipning+lackning av ytterdörr, målning stolpar, tak och vindskivor ute. Tiden hölls trots att jag la på mer jobb under veckan, offerten stämde. Lätt att få kontakt med Petros. Han svarade fort på mina frågor. Rekommenderar företaget till andra!

– Anna-Karin N (2020-08-05)

Hantverkarens svar

Tack Anna-Karin. Du är welkommen när du vill ha. Har 10 % rabat för nesta behövs M.V.H. Petros

T

Renovering av badrum

Vi har anlitat PY Bygg & Kakel AB för renovering av badrum hos oss. Vi är väldigt nöjda med företagets presterande, tjänst och den utförda renoveringen. Företaget var väldigt tillmötesgående vid ändringar samt varit tillgänglig för oss vid frågor och funderingar. De har alltid gett oss både råd och rekommendationer, vilket kändes tryggt då det var våran första badrumsrenovering. Vi är supernöjda med det resultatet och rekommenderar företaget starkt, ett företag som walks the talk. Betyg: 5+ (och en stjärna vid kanten för ett well/good job done)

– Tigran (2020-06-22)

S

Renovering, ommålning och tapetsering

Vi är mycket nöjda med Petros renovering av vårt hus. Det är tredje gången vi anlitar PY Bygga & Kakel AB. Under arbetets gång har Petros varit tillgänglig för oss och han har även varit tillmötesgående för ändringar. Petros har själv utfört all arbete och uppdraget avslutade inom utlovad tidsram. Vi ger PY Bygga & Kakel AB fem stjärnor av fem i betyg.

– Slivan & Shanaz (2020-04-21)

J

Målning av två rum, slipning av furugolv i två rum, samt spottar i taket och klinker vid entren

PY Bygg &Kakel får mina varmaste rekommendationer för ett väl genomfört och professionellt arbete. De har har varit toppen ända från början med att lämna offerten snabbt och med ett konkurrenskraftigt pris, de har dessutom varit lyhörda och trevliga samt lätta att kommunicera med. Slutligen så genomförde de renoveringen på utsatt tid.

– John Ross Svensson Södermalm (2020-02-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...