PY Bygg & Kakel AB

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Referensjobb "Blästring ock målning" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Blästring ock målning

Bromma

Referensjobb "Litte huz" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Litte huz

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Referensjobb "SUBWAY" utfört av PY Bygg & Kakel AB

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

T

Renovering av rum i källare

Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för att renoverar ett källarrum. Det som utfördes var riva bort befintlig el, spåra upp i väggar och fälla in el, spackla/slipa/måla väggar och tak, byta ut ett element, lägga platonmatta och parkettgolv, montera ventilerade socklar samt golvlister. Arbetet framskred väldigt smidigt och när det uppkom hinder eller frågor så diskuterades dessa och genomfördes utförligt. Priser och tider hölls och jag är väldigt nöjd med hur slutresultat blev och jag kommer att anlita PY Bygg & Kakel fler gånger.

– Tobias Ö (2019-06-17)

P

Ytskiksrenovering

Vi anlitade PY Bygg för genomgående ytskiktsrenovering av en lägenhet byggd tidigt 1990-tal. I hela lägenheten spacklades och vitmålades väggar och tak (gammal målad väv blev helt slät) med fint resultat. Parkettgolv i tre rum slipades och lackades, klinkergolv lades i hall + golvvärme. I kök togs vissa fasta bänk möbler ut. Lägenheten byggdes delvis om och två nya rum uppfördes med bra resultat. Samarbetet med elektriker fungerade bra. Tidsplanen på fyra veckor hölls och det överenskomna priset hölls också. Vi var noggranna med att kommunicera allt skriftligt och muntligt, upprättade ordentliga avtal och höll i övrigt koll på kostnaderna. Kommunikation och kontakt med PY Bygg var väldigt bra och det var alltid lätt att få kontakt. Vi tog in tre olika byggfirmor innan start men PY Bygg var den enda av de tre som kunde lämna totalpris och åta sig hela jobbet. Vi är nöjda ned PY Bygg och skulle kunna anlita dem igen för fortsatt renovering av bostaden.

– Per G (2019-06-11)

U

Bygga altan, uterum, växthus eller annat i Stockholm

Valde företaget för klinkerläggning av en altan på 45 kvadrat. Snyggt lagt med mycket bra resultat. Bra att ha att göra med höll tider, priser och smdig hantering av inköp av material. Följde upp med rengöring och målning av järnstaket runt terasssen.

– Ulf J (2019-05-24)

B

Hel renovering av två badrum, kök och målning av huset

Jag anlitade det här företaget för att renovera köket, två badrum och måla resten av huset. De är trevliga, engagerade och tar ansvar för arbetet de utför. Priset hölls och hittar på lösningar när problem dök upp. Jag är nöjd och skulle rekommendera dem.

– Bakhtiar (2019-04-19)

R

Jobb

PY Bygg & Kakel utförde jobbet professionellt, i tid och höll budget. Personalen är trevlig och språkförbistringen (ibland) är charmig. Betyg 5.

– Richard (2019-03-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...