PY Bygg & Kakel AB

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Referensjobb "Blästring ock målning" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Blästring ock målning

Bromma

Referensjobb "Litte huz" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Litte huz

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Referensjobb "SUBWAY" utfört av PY Bygg & Kakel AB

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

T

Nytt badrum i tvättstugan / renovering gästrum

Vi anlitade PY Bygg & Kakel AB för en totalrenovering av ca. 60 kvm källarvåning inkl. nya avloppsrör under golvplattan, nya dörrar, spackling och målning av samtliga väggar, nytt parkett och klinker. Dessutom byggde de ett helt nytt badrum i förra tvättstuga. Vi är mycket nöjda med jobbet och kommer säkert anlita PY Bygg & Kakel för ytterligare jobb hos oss framöver. Särskild nöjda är vi med kommunikationen och att Petros tog hänsyn till samtliga önskemål och små detaljer som vi önskade. Vi kan verkligen varmt rekommendera PY bygg & kakel AB.

– Tine och Stephan (2021-07-28)

E

Lägga klinkergolv i hall

Det var en bra och tydlig kommunikation och slutresultatet blev väldigt bra. Vi är supernöjda med golvet.

– Evelina (2020-12-22)

E

Lägga klinker med golvvärme i hall

Anlitade PY Bygg & Kakel för installation av golvvärme och läggning av klinkers i vår hall. Vi är mycket nöjda med hela förloppet från offert till det färdiga resultatet. Under arbetets gång kom Petros med många bra lösningsförslag och arbetade hängivet och noggrannt. Vi är helt enkelt helnöjda!

– Erik (2020-11-01)

N

renovering av toalett förskola

Vi är mycket nöjda med PY BYGG & Kakels arbete på vår förskola där två toaletter renoverades. Han var effektiv, lyhörd och tillmötesgående och priset var rimligt i relation till den höga kvalitén på arbetet. betyg 5

– Nazem (2020-09-30)

A

Målning mm litet fritisdhus

Jag är mycket nöjd och kommer anlita företaget igen. Jag anlitade PY Bygg & Kakel AB för småjobb i min sommarstuga. Bla målning av två rum väggar, tak, lister och runt fönster. Förbättringsmålning av köksluckor och nytt kakel i köket. Målning och slipning+lackning av ytterdörr, målning stolpar, tak och vindskivor ute. Tiden hölls trots att jag la på mer jobb under veckan, offerten stämde. Lätt att få kontakt med Petros. Han svarade fort på mina frågor. Rekommenderar företaget till andra!

– Anna-Karin N (2020-08-05)

Hantverkarens svar

Tack Anna-Karin. Du är welkommen när du vill ha. Har 10 % rabat för nesta behövs M.V.H. Petros

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...