PY Bygg & Kakel AB

(11st)
Hantverkare

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

Kvalitetssäkring

Kontrollerat av BraByggare:

2018-08-21

Företagsuppgifter

 • Organisationsnummer: 556932-9724
 • Innehar F-skattesedel: Ja
 • Bransch: Golv- och väggbeläggningsfirmor
 • Reg. datum firma: 2013-05-28
 • Registrerad för moms: Ja
 • Bolagsform: Aktiebolag

Ansvarsförsäkring och kreditvärdighet

 • Ansvarsförsäkring: Ja
 • Kreditkontroll: Kredit bevakas löpande, stängs av vid betalningsproblem
 • Försäkringsbolag: Fora
 • Bevakas via: Creditsafe

Svartlistning

 • Brabyggare: Ej svartlistad
 • Råd & Rön (gå till lista): Ej svartlistad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

B

Hel renovering av två badrum, kök och målning av huset

Jag anlitade det här företaget för att renovera köket, två badrum och måla resten av huset. De är trevliga, engagerade och tar ansvar för arbetet de utför. Priset hölls och hittar på lösningar när problem dök upp. Jag är nöjd och skulle rekommendera dem.

– Bakhtiar (2019-04-19)

R

Jobb

PY Bygg & Kakel utförde jobbet professionellt, i tid och höll budget. Personalen är trevlig och språkförbistringen (ibland) är charmig. Betyg 5.

– Richard (2019-03-20)

A

Anständiga människor

Vi har jobbat med det här företaget och samarbetade med dem, dem är ansvariga och anständiga människor, mitt betyg är 5.

– Aram (2019-02-07)

H

Riva en vägg

Vi anlitade PY Bygg o Kakel AB för att vi ville ha hjälp med att riva en vägg. Mycket smidigt, bra pris, dom gjorde precis som vi ville och tog med sig allt skräp och städade upp allt efter avlutat arbete som bara tog en dag, vi är mycket nöjda ! Dom får 5 stjärnor av 5.

– Helen (2019-02-07)

R

Samarbetat med PY Bygg & Kakel AB flertalet gånger

Jag har samarbetat med PY Bygg & Kakel AB flertalet gånger och då har jag anlitat de olika projekt inom badrumsrenoveringar. Alla dessa gånger har företaget åtagit sig projekt och utfört det på bästa sätt från början till slut. Alla punkter i överenskommelsen har fullföljts i punkt och pricka och hela processen gått mycket smidigt utan några komplikationer. Projekten har alltid avslutats på utlovad tid. Det fanns aldrig någon tvekan på personalens kompetens och jag har känt mig trygg att samarbeta med de. Jag ser fram emot ett långt samarbete med PY kakel & bygg! Det är värt att anlita de och därför ger jag de det högsta betyget 5.

– RV Bygg Badrum & Kök (2019-02-07)

 • Föregående
 • 1
 • 2
 • 3
 • Nästa

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Referensjobb "Blästring ock målning" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Blästring ock målning

Bromma

Referensjobb "Litte huz" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Litte huz

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Referensjobb "SUBWAY" utfört av PY Bygg & Kakel AB

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...