PY Bygg & Kakel AB

Bild av företag PY Bygg & Kakel AB

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Blästring ock målning

Bromma

Mindre hus

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

V

Spackla och måla badrum

Väl utfört arbete som kunde genomföras med kort varsel. Kommer använda företaget igen vid framtida behov

– Veronica (2023-07-12)

M

Fasadmålning 1 1/2 villa med uterum.

Äntligen har vi hittat ett bra företag som målat vårt hus. Vi är mycket nöjda med det arbete Petros och hans bror Peter från PY Bygg & kakel AB har utfört. De har varit försiktiga och noga när de utfört arbetet och vi har fått ett mycket trevligt bemötande. Vi kan därför varmt rekommendera företaget.

– Monica och Gunnar i Skälby -- (2023-05-31)

A

Nöjd

Jag som anlitat företaget är väldigt nöjd över det jobb som företaget utfört! Otroligt bra jobb! Professionellt och effektivt. Rekommenderar starkt!

– Anita (2023-05-22)

R

Bänkskiva, diskho, blandare och häll

Det stora uppdraget blev väldigt bra och snyggt dock blev blandaren lite konstigt monterad så själva kranen gick inte vrida åt ena hållet (den gick sönder vid första användning) samt att diskmaskinen fick dom inte ordning på heller.

– Robert (2022-08-16)

Hantverkarens svar

Varför ni har inte meddelat att finns fel?Vi kommer att lösa detta fel direkt Vi har provat hjälpa er bästa set ,men tyvärr istället meddela oss ni har skrivit har Tack så mycket

M

Blandade uppdrag i badrum

Smidig offertprocess och effektivt utfört arbete med fint resultat.

– Mia (2022-07-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt