PY Bygg & Kakel AB

PY BYGG KAKEL AB - Ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Byggtjänster . Vi jobbar med fastpris då det är lättast för dig att jämföra våra priser med andra och för privatpersoner ger vi ett kostnadsförslag antingen inkl. eller exkl. materialkostnaden. Som kund hoss oss får du 10 års garanti på det utförda arbetet. Du har också rätt att utnyttja ROT-avdraget som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. En fullservice från början till slut Badrum/Badrumsrenovering Kök/Köksrenovering Takrenovering Fasadrenovering El-arbeten VVS-arbeten Målning inom ock utom hus Varmt välkomna!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PY Bygg & Kakel AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Badrum

Torbjörn Henryson tl.0708774118 e mail Torbjorn.henryson@gmail.com

Referensjobb "Blästring ock målning" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Blästring ock målning

Bromma

Referensjobb "Litte huz" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Litte huz

0707672957 Mario

Målning av Lägenhet 0790431632

Jag anlitade PY Bygg och Kakel AB till att renovera min bostadsrättslägenhet inför försäljning. De tog sig an jobbet trots kort varsel och diverse logistiska svårigheter då jag personligen befinner mig på annan ort. De har målat alla väggar och tak i lägenheten samt monterat och installerat samtliga badrumsmöbler. Utöver det utfördes en noggrann städning av hela bostaden, inkl tex fönsterputsning. Det har aldrig varit några problem med någonting. Arbetschefen svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag är väldigt nöjd med val av företag. Det blev ett fantastiskt resultat och det var värt varenda krona. Tusen tack! 5 av 5 möjliga.

Referensjobb "SUBWAY" utfört av PY Bygg & Kakel AB

SUBWAY

SUBWAY in Nacka tl 070 4567801

Referensjobb "Målning och tapetsering" utfört av PY Bygg & Kakel AB

Målning och tapetsering

Desiree Graucob Slalomvägen 6 133 36 Saltsjöbaden Tl. . 0723006080

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PY Bygg & Kakel AB.

R

Bänkskiva, diskho, blandare och häll

Det stora uppdraget blev väldigt bra och snyggt dock blev blandaren lite konstigt monterad så själva kranen gick inte vrida åt ena hållet (den gick sönder vid första användning) samt att diskmaskinen fick dom inte ordning på heller.

– Robert (2022-08-16)

Hantverkarens svar

Varför ni har inte meddelat att finns fel?Vi kommer att lösa detta fel direkt Vi har provat hjälpa er bästa set ,men tyvärr istället meddela oss ni har skrivit har Tack så mycket

M

Blandade uppdrag i badrum

Smidig offertprocess och effektivt utfört arbete med fint resultat.

– Mia (2022-07-19)

M

Snabbt och effektivt

Mycket trevligt bemötande av Petros som tog sitt ansvar och löste det snabbt och smidigt. Jag kan tänka mig att använda mig av Petros i framtida projekt.

– Mats (2022-07-07)

E

Kakelsättare

Kaklade kök och gjorde ett jättefint arbete! Var väldigt trevliga att ha att göra med och kommer absolut vid behov anlita igen.

– Elin Hoszek (2022-01-29)

Hantverkarens svar

Hej, Tack för din 5-stjärniga recension! Med vänlig hälsning PY Bygg

A

Trapprenovering

Källartrappans vangstycket hade ruttnat på den sidan som ligger intill ytterväggen och behövde bytas. Petros lyckades med att bara ta ut vangstycket utan att riva intilliggande trappsteg. Det måste har varit ganska svårt att såga till det nya vangstycket men det passar mycket väl. Petros visade omtänksamhet, t ex rev han vangstycket först när all material var på plats. Vi hade bra emailkommunikation innan och under arbetet och han var pålitlig.

– Andreas (2021-11-30)

Hantverkarens svar

Hej, Tack för din 5-stjärniga recension! Med vänlig hälsning, PY Bygg

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...