Optimal Entreprenad i Stockholm AB

Bild av företag Optimal Entreprenad i Stockholm AB

PLATTSÄTTNING Över 30 års erfarenhet Optimal Entreprenad grundades 1994 av Jan Gustafsson, som har arbetat som plattsättare sedan 1986. Idag har vi tre anställda och vi utför all form av plattsättning samt även golvavjämning, microcement, dränering, stenspräckning, avlopp- och markarbeten. Tveka inte att höra av dig så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag! Kontakta oss Optimal Entreprenad i Sthlm AB Dalhemsvägen 21 141 46 HUDDINGE 073-722 26 56 offert@optimalab.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Optimal Entreprenad i Stockholm AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Optimal Entreprenad i Stockholm AB.

J

Flytspackla golv innan golvläggning

Flytspackling för att kunna lägga parkett, ⁠microcementvägg, flytspackling i hall och klinkerläggning där, spackling av väggar och utbyggnad av vägg. Vi är väldigt nöjda med jobbet som utfördes. Det är noggrant gjort och precis vad vi efterfrågat. De har kommit med förslag och lösningar och lyssnat till våra önskemål. Bra offert och kontakt, snabba på att svara och alla som vi mött från företaget har varit trevliga.

– Jennica D (2023-11-10)

A

Markarbete och betonggjutning för attefallshus

Markplanering, gjutning av betongplatta med isolering o kantelement med dränering. Trädfällning. Utökning av befintligt avlopp -förstärkt markbädd. Grävning för avloppsrör, el, vatten ledningar samt dräneringsrör. Jag tycker det har fungerat bra, Jag vill vara delaktig och veta vad som händer, vara med i planeringen, därför är jag kanske inte den lättaste kunden, jag tycker hantverkarna ska bemöta kunderna med respekt, jag tycker även de ska vara kunniga inom sitt område och göra ett bra jobb, proffsigt och effektivt. Optimal har uppfyllt alla mina krav så jag är väldigt nöjd med deras arbete inom de olika områdena.

– Annika (2023-10-09)

H

Installation av minireningsverk samt dikningsarbete.

Vi fick hjälp med installation av minireningsverk samt dikningsarbeten. Korrekt och professionellt utfört. Trevligt och tydligt företag.

– Hans (2023-09-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt