NEAB Construction AB

NEAB Construction är ett litet familje företag som utför småsnickeri och drivs av Mattias Hallgren. Vi gör allt från att byta kök, fönster eller dörrar till att sätta upp och ta ner innerväggar. Vi platsbygger hyllor och övriga snickerier, bygger altaner, säljer och monterar glasräcken samt renoverar det mesta inom och utomhus inklusive VVS och ventilation. Varje fastighet är unik och därför är det viktigt för oss att alltid utgå från den enskilda byggnadens miljö och de önskemål som den enskilda kunden har för att få ett slutresultat av riktigt hög kvalitet. Läs även gärna mer på vår hemsida och kontakta oss för en diskussion kring just ditt projekt.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för NEAB Construction AB.

M

Ta ner och sätta upp gipsskivor

– Marianne (2019-06-09)

P

yttertrappa trä

Mattias skötte allt själv. Han är väldigt förtroendeingivande. Vi blev mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan absolut tänka oss anlita honom igen.

– Paula (2019-06-09)

Å

Konsollhyllsystem som vi även vill ha målad

Objekt: Konsollhyllsystem som vi även vill ha målad Kommentar: Vi är jättenöjda med resultatet, det blev en superfin hylla, precis så som vi ville ha den. Vi är också väldigt nöjda med kommunikationen med Mattias, han var noga med att stämma av med oss och alla överenskomna tider hölls och alla kostnadsuppgifter levererades.Allt funkade perfekt.Vi kommer att anlita Mattias igen och vi rekommenderar honom bara för liknande uppdrag.Vi ger högsta betyg, vilken skala det nu är.

– Åsa (2019-01-29)

A

Reparera fönster

Inga anmärkningar

– Alex (2019-01-22)

C

Renovera WC dörr

Slipa, spackla och måla om den samt att sätta in ett blyinfattat glas men insynsskydd i dörren! Från det att Mattias hörde av sig så har det varit mycket profissionellt. Han har varit mycket tydlig och snabbt återkopplat då jag mailat honom. En klar och tydlig offert och vad som kommer att göras, info om färg, färgnummer m.m. Slutresultatet blev bättre än förväntat och vi kommer att återkomma till samma firma till våren då vi skall renovera vårat kök! Vi kan varmt rekommendera detta företag och ger dom 5 i betyg!

– Carina (2018-11-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...