Livstidsbygg AB

Bild av företag Livstidsbygg AB

Livstids Bygg är ett företag med säte i Norrköping (Peking). Vi tar åt oss både mindre och större projekt i Östergötland men även resterande Sverige. Våra snickare är kunniga och har lång erfarenhet i byggbranschen. Vi besitter kunskapen att göra jobbet fort och effektivt med högsta kvalitet till ett bra pris för kunden. Självklart innehar vi svenskt byggyrkesbevis. Med Livstids Bygg kan ni alltid känna er trygga och säkra. Vi är en seriös byggfirma som värnar om kundens bästa. När vi lämnar ert projekt kommer ni vara nöjda med resultatet, ha vårt fullständiga fokus och känna er väl bemötta – faktum är att vi aldrig haft en missnöjd kund. Vi innehar alla försäkringar som behövs vid byggnationer för att ni som kund skall känna er trygga och säkra. Vårt mål när vi startar ett projekt är att ha ett bra samarbete med kunden och underleverantörer för att nå det bästa slutresultatet. Därför kan vi med stolthet referera till tidigare projekt och kunder. Önskar ni titta på något projekt på plats, så är ni välkomna att ta kontakt.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Livstidsbygg AB har utfört.

Carport i lösvirke

Carport med kallförråd.

Carport funkish

Carport funkish stil vi byggde i lösvirke

Tak renovering

En av många tak renoveringar vi utfört.

Köksrenovering

En del av ett större projekt där vi renoverade hela undervåningen med att pendla ner taket och montera spotlights, ny tvättstuga, nytt kök och en utbyggnad på 10kvm med ett trall däck.

Utbyggnad med tralldäck

En utbyggnad 10kvm med vattenburen golvvärme och klinkers, samt ett trall däck med infällda steg.

Köksrenovering

Ett av alla köksmontagen vi utfört

Uterum 25kvm från timmerhus

Detta uterum är unikt och vi har byggt upp hela konstruktionen helt fristående (men ändå tätt) pga att timmer hus rör sig så inget får sitta fast i huset. Uterummet på 25kvm är hel isolerat med vinter glaspartier från skånskabyggvaror. Vi byggde även ut tralldäcket och klädde in under.

markstens jobb vi utfört

kunden ville ha en unik design och vi sågade ner en 6 på uppfarten för dom bodde på adress nummer 6. Samt installerade belysning längst sidorna. Kundens omdöme: -"Vi anlitade Joel först till ett altanjobb. Det fungerade väldigt bra från början till slut. Därefter fick de även göra vår uppfart. Extremt snabba o noggranna. Resultatet blev hur bra som helst. Och han la extra tid för att få till finishen och han gjorde det lilla extra. Han får högsta betyg och vi kommer att anlita honom igen. Rekommenderas!!!"

Inglasad altan med nytt trall däck och isolerat för kalla kvällar.

Våran egen design på trall däck/trappa samt inglasning av deras nu isolerade ute rum. Byggde även om entren och la in vinyl golv. Ännu en nöjd kund

Badrum / spa

Vi slog ut 4 st inne väggar och gjorde ett stort badrum på 18 kvm, med dusch hörna och bubbel pool. Samt golv värme (el), handukstork, 2 st handfat , Monterade högtalare i taket så kunden kunde vi Bluetooth välja musik.

Tak Jobb

Denna kunden ringde oss i nästan panik efter att ha anlitat polska byggare som gjort en massa fel. Så vi fick rätta till efter dom sen montera ströläkt bärläkt och lägga det hög blanka teglet.

Altan 60kvm, med rammen i brunn räfflad trall

Vi byggde in en pool, med trall 28*120 samt ramen är av brunn räfflad trall. Och vi monterade belysning kring hela altanen. Samt byggde ett insynsskydd.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Livstidsbygg AB.

F

Badrumsrenovering

Vi anlitade, efter att vi jämfört flera byggföretag, Livstids Bygg för renovering av vårat badrum hösten 2022. Vi fick ett mycket bra intryck av ägaren Joel som kom med bra förslag och idéer. Vi tycker det är viktigt, förutom att arbetet görs på överenskommen tid, att det görs med bra kvalitet. Det uppfyllde Livstids Bygg med råge. Grabbarna dök upp 6.45 från första dagen, trevliga och noggranna. Joel har fortlöpande lämnat rapporter om vad som ska ske härnäst och kommit med förslag om materialval osv. Livstids samarbetspartners för vvs kakel, golv samt el har även de varit seriösa och gjort arbetet mycket bra. Vi kan varmt rekommendera Livstids Bygg och kommer utan att tveka anlita Joel o c/o för nästa renoveringsarbete. Mycket nöjda över vårat nya badrum :)

– Familjen Lundgren Jursla (2022-11-28)

T

Ombyggnad av veranda.

Bra utfört,byggledaren kunnig och trevlig. Hjälpare i stort klarade sitt jobb. Det var vinter så det blir att komplettera målningen på utsidan själv. Inre målning i stort godkänd,kan behöva kompletteras. Är annars nöjd med arbete och pris. Det blev en helt ny glasveranda.

– Torgny Adolfsson och Lillemor Bäckstrand (2017-03-22)

J

invändig renovering

Joel har tagit ner 2 innerväggar och öppnat upp köket till vardagsrummet . Han har lagt nytt golv och satt nya golvlister och foder runt öppningarna. Han var väldigt skicklig och snabb och höll tiden och priset var vi helt nöjda med, högsta betyg kan jag ge honom. Vi har fått mycket beröm över vårat stora rymliga kök.

– Josefin (2017-02-13)

S

renovering av bod

Vi har anlitat Joel för renovering av bod, tillbyggnad av vägg i vardagsrum samt uterum på befintlig veranda. Priser och tider hölls, han ordnade även en bra elektriker när det behövdes. Han är rak och ärlig, redovisar alla kostnader öppet. Professionell och noggrann hantverkare, vi är mycket nöjda med resultatet. Helhetsbetyg 5.

– Sara S (2017-01-31)

M

Altan, 30 kvm (ÅBY)

Vi anlitade Joel för ett altanjobb. Det fungerade väldigt bra från början till slut. Extremt snabba o noggranna. Resultatet blev hur bra som helst. Och han la extra tid för att få till finishen och han gjorde det lilla extra. Han får högsta betyg och vi kommer att anlita honom igen. Rekommenderas!!!

– Martin A (2017-01-25)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt