Theos Tak & Bygg AB

Välkommen till Theos Tak & Bygg AB Vi hjälper dig med professionellt utförd takläggning, renovering och underhåll- allt för ett bättre tak helt enkelt! Theos Tak & Bygg AB grundades 2016 av Theodoros Tasiovasilis som har över tjugo års erfarenhet inom takläggningsbranschen. Verksamhetens ambition är att erbjuda takservice av högsta kvalité som utförs av erfaren personal med stort engagemang och spetskompetens. Vår högsta prioritet är lyhördhet för kundens behov och vi bemöter genom tydliga offerter, hållbara lösningar och högkvalitativa produkter. I vårt arbete strävar vi efter effektivitet, respekt för tidsramar och ett nära samarbete med dig som kund. Genom noggrann uppföljning av vårt arbete garanterar vi också ett långsiktigt utmärkt resultat. Och eftersom ett snyggt tak kräver en fräsch fasad, hjälper vi dig även med att byta eller måla din träfasad. Tveka inte att kontakta oss - vi ger dig en kostnadsfri takbesiktning och offert! Naturligtvis har vi företagsförsäkring (Trygg Hansa) och vi ger 10 års garanti på utfört arbete för takomläggning och diverse snickeriarbete och 5 år för målningsarbete.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Theos Tak & Bygg AB.

I

Uterum på altan

Väldigt nöjd med det arbetet som Theo gjort. Noggrant och förklarar hela tiden vad han gjort och om han har andra ideér.

– IH (2018-12-09)

T

Altantak plus ett inglasat uterum

Vi är väldigt nöjda med det jobb som är gjort. Tak, altan och utbyggnad.

– Tommy R (2017-12-05)

E

Ommålning av fasad

Vi anlitade Theos Tak & Bygg AB för att måla om vårt hus. Arbetet omfattade också utbyte av ett antal fasadbräder och ombyggnad av taket över entrén. Som tillägg reparerades delar av vårt staket. Theos byggfirma var professionella från första start genom hela projektet. Målningen utfördes mycket noggrant och vi är väldigt nöjda med resultatet. Vindskivorna och vindskiveplåtarna byttes ut. Markiser demonterades och monterades på plats igen. Theos Tak & Bygg är mycket trevliga och pålitliga. De är punktliga och håller vad de lovar. Allt är snyggt och i god ordning när de går för dagen. Vi kan varmt rekommendera dem till andra kunder.

– Eva och Håkan Lindgren (2017-08-20)

K

Ny fasad - från eternitplattor till träfasad.

Vi har efter val mellan några byggfirmor anlitat Theos Tak & Bygg AB för renovering av en större villa. Vi hade inte kunnat göra ett bättre val! Renoveringen har bestått av byte av fasad - från borttagande av eternit till ny träfasad med målning - samt nytt tak. Theo och hans medarbetare har varit mycket professionella, noggranna och effektiva samt kommit med konstruktiva lösningar på några tidigare dolda skador som upptäckts under byggnationen. Det har alltid sett snyggt och prydligt ut då de lämnat för dagen. Det nya taket och fasaden har varit ett stort lyft för villan och det ser mycket snyggt ut. Allt har känts pålitligt och bra. Arbetet har gjorts till avtalat och för oss prisvärt anbudspris. Vi kan varmt rekommendera Theo och hans byggbolag.

– Kerstin och Anders Beck-Friis (2017-06-19)

J

Ommålning och byte av erforderligt antal panelbrädor

Jag är nöjd

– Jan Rydenstrand (2017-02-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...