Alfa Renovering i Stockholm AB

Välkomna till Alfa Renovering - Specialister på renovering av badrum och våtutrymmen. Vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av badrum, allt från lilla duschhörnan till stora relaxavdelningen. Sedan starten har vi på Alfa Renovering alltid haft fokus på kundens behov och att hålla en hög kvalité på alla våra jobb. Vi är ett företag baserat i Stockholm som är specialiserat på renovering av badrum och våtutrymmen. Vi erbjuder dig helhetslösningar för din badrumsrenovering, alltid med högsta hantverkskvalité. När ni har valt ut er inredning så sköter vi allt, från start till slut. Självklart har vi som mål att er vardag skall påverkas så lite som möjligt under renoveringens tiden. Vi utför renoveringen utefter er vision och åtar oss alla typer av badrum. Allt från den lite enklare badrumsrenoveringen till större designprojekt med skräddarsydda lösningar. När badrummet är färdigställt överlämnas det enligt överenskommelse. Självklart är vi certifierade hantverkare. Vi arbetar enligt Byggkeramikrådets och Säkert vattens rekommendationer. Vår kostnadsfria offert inkluderar: Rivning, Snickeri, Målning, Plattsättning, El och VVs, samt allt byggtekniskt material (fram till tätskiktet). Välkomna med just er förfrågan. Daniel Assalin 08-80 10 48 info@alfarenovering.se

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Alfa Renovering i Stockholm AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering." utfört av Alfa Renovering i Stockholm AB

Badrumsrenovering.

Total badrumsrenovering i Stocksund.

Referensjobb "Badrumsrenovering." utfört av Alfa Renovering i Stockholm AB

Badrumsrenovering.

Badrumsrenovering i Rönninge.

Referensjobb "Badrumsrenovering." utfört av Alfa Renovering i Stockholm AB

Badrumsrenovering.

Badrumsrenovering i Sollentuna.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Alfa Renovering i Stockholm AB.

O

Renovering badrum och kök

Anlitade Alfa renovera för att renovera vårt badrum och kök. Pressade ner tidplanen från 5 veckor till tre. (Vilket var tufft) Jobbet blev endast tre dagar försenad. Mycket bra med tanke på omfattningen på de arbeten som utfördes. Frånsett att man använde fel arbetsmetod vid slipningen av badrumsgolvet är jag mycket nöjd. Bra killar som jobbade hela tiden och knappt tog en rast. Väldigt noggranna. Slutresultatet blev mycket bra!

– Otto Schätzling Järna (2017-10-27)

K

Badrum/bastu + toalett bygge

Hittade dem via BraByggare. Byggde Badrum, Bastu och separat Toalett. Rörmokaren hade lite brotom, fick återkomma och fixa detaljer. Grundarbete och finish av hög kvalitet. Som vanligt så är det alltid bra att själv, dagligen reda ut eventuella frågor så att allt blir som man vill ha det.

– Knut (2017-08-23)

J

Renovering tvättstuga ca 6 m2

Tvättstuga med duschörna. Mycket tillmötesgående ledning för jobbet. Som alltid när man lägger ut jobb så gäller det att själv vara påläst och hänga med under projektet för att undvika missförstånd. A-Renovering var måna om att jag som kund skulle bli nöjd med utfört arbete. Jag stod själv för "design" och upphandling av största delen av material och utrustning.

– Jan-Åke Petersson (2017-06-12)

S

Fick tipset av en god vän som själv har bakgrund som rörmokare, och hade låtit Alfa-renovering renovera familjens badrum. För oss gjordes arbetet i en följd, och helt klart utan nämnvärda avbrott. Några saker blev inte riktigt enligt våra önskemål, men dessa rättades till utan extra kostnader eller diskussioner, trots att det innebar några dagars extra arbete för dem. Alfa renovering visar tydligt viljan att nå ett resultat kunden är nöjd med. Vi anlitar dem gärna igen igen.

– Sven (2017-05-10)

S

Bathroom

We had Alfa Renovering renovate our bathroom/badstu early 2017 as well as a number of other jobs including new flooring and painting. We were extremely happy with the quality of work and the final outcome. At all times flexible and proactive and communication with their project manager was excellent. Highly recommended.

– Simon W (2017-04-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...