Ultra Fasad

Vi erbjuder smidiga, kostnadseffektiva och professionellt utförda tjänster inom bygg. Vi har även skylift med chaufför för uthyrning. Vi tror på att ge kunderna en service av hög kvalitet. Inget jobb är för stort och inget uppdrag är för litet för våra team av att genomföra.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ultra Fasad har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Ultra Fasad

Badrumsrenovering

Nytt badrum. Värmdö

Referensjobb "Putsning av fasad" utfört av Ultra Fasad

Putsning av fasad

Villa i Tyresö.

Referensjobb "Tillbyggnad samt nytt kök." utfört av Ultra Fasad

Tillbyggnad samt nytt kök.

Tillbyggnad och avväxling av yttervägg för en öppen planlösning

Referensjobb "Nytt kök" utfört av Ultra Fasad

Nytt kök

Köksrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Ultra Fasad

Badrumsrenovering

Tyresö. Renovering av badrum.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ultra Fasad .

J

Tillbyggnad i 2 plan av tegelhus.

Bra samarbete och lätta att jobba med - öppen för diskussion av lösningar och tillvägagångsätt samt bra kvalitet på arbetet.

– Johan Yveborg (2021-02-23)

S

Inreda ett loft/kallvind

Vi anlitade Ultra fasad för att inreda ett loft/kallvind i vårt radhus. Företaget gjorde konstruktionsritningar och hjälpte oss med bygglovet och planering av bygget. De öppnade upp taket och monterade trappa till vinden (som man tidigare kom upp till via stege i taklucka), öppnade upp för två takfönster, ett gavelfönster och inredde vinden och skapade två kattvindar med dörrar. Vi är väldigt nöjda med resultatet som trots vår slimmade budget blev gediget och fint genomtänkt. Från byggstart tillslut tog det ca 5-6 veckor. Byggarna var på plats från morgon till sen eftermiddag och jobbade effektivt. Arbetsledarna var lätta att få kontakt med och de jobbade väldigt snabbt. Ibland lite för snabbt för oss som inte är så praktiska och inte riktigt hunnit sätta oss in i alla beslut vi behövde ta. Har man dock ett praktiskt sinnelag och vet lite på förhand vad man önskar är detta bara positivt. Det är få saker vi behövt åtgärda efteråt som t.ex listen på kattvindsluckorna som inte satt tillräckligt bra. Vi rekommenderar verkligen Ultra fasad och särskilt att de varit behjälpliga i att förstå byggprocessen men även ”tagit över” allt sådant som en själv inte förstår på ett bra sätt. Priset slutade över budget men på det stora hela inte mer än vad vi hade vågat räkna med. Inga obehagliga överraskningar, det blev som vi önskade och rummet är nu det mysigaste i huset.

– Sandra och Fredrik (2019-11-18)

L

Sommarstuga

Vi anlitade 2018 Ultra Fasad för att riva halva vår sommarstuga och bygga till en ny del. En utmaning var att få ihop den kvarvarande delen med den nybyggda. En annan oförutsedd utmaning som uppstod var att hösten 2018 regnade det oerhört mycket vilket medförde stora problem med att leda bort vatten för att kunna bygga grunden. Ultra Fasad kom med idéer om dränering vilket till slut löste problemet. Vi utökade efter hand uppdraget till att omfatta fasad och fönsterbyte på den gamla delen. Resultatet blev mycket bra och integreringen av nya och gamla delen blev så bra att det ser ut som ett helt nytt hus. Uppdraget har innefattat helentreprenad inklusive badrum och kök. Ultra Fasad har varit kreativa med lösningsförslag och lätta att föra dialog med. Vi kan varmt rekommendera Ultra Fasad.

– Lennart (2019-03-13)

B

villa i Täby

Vi har anlitat Ultrafasad och Carl Timmar för följande arbeten (villa i Täby): • Omfattande trädgårdsanläggning med terrasseringar, murar, stenläggningar, m.m. • Byggnation av större altandäck med pergola och staket; • Total ombyggnation av våtutrymmen till följd av undermåliga arbeten utförda av annat byggföretag. Besiktningsmannens utlåtande var att allt behövde rivas ut och göras om. När Ultrafasad tog över arbetet så resulterade det i ett ”rent” besiktningsprotokoll efter snabbt och effektivt arbete. Generellt har besiktningsmännens utlåtanden av arbeten utförda av Ultrafasad, såväl av trädgårdsarbeten samt arbeten med våtutrymmen, varit att de kännetecknats av ”stort yrkeskunnande och yrkesstolthet”. Besiktningsmännen gick runt och visade på olika detaljer som de sällan såg utförda så noggrant. Kontakten med företaget och Carl Timar har även alltid flutit fint. Från kontraktsteckning till dialogen under arbetet. De har även ansträngt sig ”det lilla extra” för att hålla deadlines. Kommer i synnerhet ihåg hur de inför en midsommarhelg frågade om det var ok att jobba lite längre på dagarna och även på helgerna för att kunna hålla färdigställandedatum enligt avtal. Alla priser hölls även enligt avtal och vid olika tilläggsarbeten fick vi skriftliga uppgifter om kostnaden för dessa. Alltså, inga överraskningar när fakturorna. Jag vill ge Carl Timar och Ultrafasad de varmaste rekommendationer och kommer personligen att anlita företaget igen för kommande husarbeten. Mitt helhetsintryck av deras arbete och hur nöjd jag är med arbetena är på en skala från 0-5, helt klart + 5.

– Bengt (2018-11-20)

M

Totalrenovering

Vi totalrenoverade vårt 70-talshus med Ultra Fasad 2017-2018. På insidan renoverades golv, väggar, tak, dörrar, tvättstuga, badrum och kök. Utvändigt byttes fönster, ytterdörrar och takfotsparti samtidigt som hela fasaden förvandlades från mexitegel och plåt till vit puts. Vi är jättenöjda, fint resultat och bra kontakt med Carl under byggets gång. Vi kan verkligen rekommendera Ultra Fasad, på en skala 1-5 blir det en 5:a.

– Marie (2018-07-14)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...