ATLINGA Bygg AB

ATLINGA Bygg är din snickare på Gotland! Vi åtar oss både stora och små projekt över hela Gotland. Behöver du en nybyggnation, renovering, en murare eller varför inte ett nytt tak? Vi hjälper dig gärna med dina önskemål och arbetar tills du som kund är nöjd! ATLINGA Bygg har idag några år på nacken men samtliga fyra på företaget har lång erfarenhet av byggbranschen och har under åren arbetat upp en stor kunskapsbank. Företaget startades och ägs av Tjelvar Björkegren. Våra kunder är främst privatpersoner men även företag är givetivs välkomna att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just er. Tveka inte – Ta kontakt med oss redan idag!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ATLINGA Bygg AB.

K

Byta av underlagspapp och plåt

Vi anlitade Atlinga Bygg AB efter att vi jämfört och bedömt ett flertal offerter som inkommit från olika byggföretag. Arbetet handlade om att byta ut vårt gamla tak på ca 65 kvm, riva och lägga ny papp, läkt och plåt etc. Seriös hantering från offert till faktura. För en gångs skull är vi helt nöjda när vi anlitat ett byggföretag. Tidsplanen hölls, lätt att få kontakt med arbetsledaren. Kunniga och trevliga hantverkare. Ett byggföretag som vi varmt kan rekommendera.

– Kersti och Lars (2017-10-06)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...