Johansson Byggteknik AB

Välkommen till Johansson Byggteknik AB Vi har en bredd kompetens inom ny-, till- och ombyggnation. Vi tycker att kommunikation är grunden till ett bra utfört arbete. Det resultera i väldigt få missförstånd och mycket nöjda kunder. Vi utför små som stora uppdrag och har både privatpersoner och företag som kunder. Vi arbetar i hela Östergötland. Företaget startade år 2012, i reformen enskild firma som sedan under hösten 2015 ombildades till Johansson Byggteknik AB och tillhandahåller tjänster inom bygg och fastighets branschen. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Medarbetare Jonas Johansson, Snickare Joakim Nilsson, Snickare Företaget drivs och ägs av Jonas Johansson.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Johansson Byggteknik AB har utfört.

Referensjobb "Nyproduktion av sommarstuga i Gryts skärgård." utfört av Johansson Byggteknik AB

Nyproduktion av sommarstuga i Gryts skärgård.

Nyproduktion av arkitekt ritad sommarstuga.

Referensjobb "Garage" utfört av Johansson Byggteknik AB

Garage

Byggnation av garage intill ladugård.

Referensjobb "Tillbyggnation av sommarstuga." utfört av Johansson Byggteknik AB

Tillbyggnation av sommarstuga.

Tillbyggnation av sommarstuga i Sanden.

Referensjobb "Fasadbyte." utfört av Johansson Byggteknik AB

Fasadbyte.

Fasadbyte på ett äldre hus som innan hade putsad fasad.

Referensjobb "Nyproduktion av sommarstuga i St:Annas skärgård." utfört av Johansson Byggteknik AB

Nyproduktion av sommarstuga i St:Annas skärgård.

Nyproduktion av sommarstuga som är ritad av kund.

Referensjobb "Köksrenovering." utfört av Johansson Byggteknik AB

Köksrenovering.

Montering av nytt kök.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Johansson Byggteknik AB.

E

Byte av träpanel gavelspets

Arbetet fortgick mycket bra Jonas var lyhörd för mina frågor samt idéer och hela tiden tillgänglig i telefon.

– Elias (2020-08-06)

U

Badrumsrenovering litet badrum

Verkligen proffsigt. Trevligt bemötande från alla inblandade hantverkare. Förslag på förbättringar jämfört med ursprungsplanen diskuterades alltid igenom ordentligt. Supersnyggt resultat. Kändes tryggt. Rekommenderas!

– Ulla Bjurström (2017-08-01)

M

Bygga ett nytt fritidshus

Vi kontaktade företaget när vi skulle bygga ett nytt fritidshus i St Anna Skärgård utanför Söderköping. Jag hade ritat huset själv och Jonte på Johansson Byggteknik AB gick igenom den tillsammans med mig. Företaget har varit byggherren och vi gjorde endast en del arbeten inomhus såsom målning och tapetsering samt målning av panelen utvändigt. Vi hade täta kontakter och möten med Jonte och vartefter bygget fortskred gjordes vissa justeringar och förbättringar i ursprungsritningen. Vi hade också det första byggmötet med kommunen tillsammans liksom slutbesiktningen med kontrollansvarige. Vad gäller priser och tider så har vi byggt mot löpande räkning men med ett beräknat slutpris. Det har fungerat bra. Beträffande tider så har de tider vi kommit överens om hållits Vi har hela tiden fått mycket stöd i byggandet och bollat olika lösningar. Vi är supernöjda med Johansson Byggteknik AB. Det är ett seriöst företag och vi har upplevt Jonte som mycket kunnig och oerhört noggrann. Det blir högsta betyg. 5.

– Margreth K (2016-11-22)

R

Renovering av badrum och ombyggnad av hall och garderob. I själva huset gjordes stambyte.

Priserna hölls, drog ut lite på tiden av flera skäl. Vi är dock mycket nöjda med det arbete som utfördes. Vårt betyg är 5.

– Rita (2016-11-21)

U

Byte av badrum samt toalettstammar i fastigheten.

Brf Norrmalm i Norrköping har anlitat Johansson Byggteknik AB under 2016 med följande: Byte av badrum samt toalettstammar i fastigheten. Brf stod för kostnaden av de vertikala stammarna och övrigt arbete har de boende bekostat. I min lägenhet har badrummet helrenoverats med kakel, klinker, målning samt en liten ombyggnad. En gästtoalett har förberetts till tvättstuga. Under tiden då arbetet utfördes bodde jag inte i lägenheten, men var hemma ibland och kom i kontakt med flera olika hantverkare. Vad jag kan bedöma har arbetet utförts på ett bra sätt. En anmärkning dock. De täckta dörrar samt möbler som gjorts i förebyggande syfte ramlade ner, vilket innebar att byggdamm etc spreds i hela lägenheten. Detta kompenserades efter ombyggnaden då ett städföretag anlitades av "Jonte". Tidsmässigt har jag inget att anmärka på. Johanssons Byggteknik AB har varit mkt tydliga i sin offertbeskrivning. Jag har hela tiden haft förtroende för " Jonte " och rekommenderar gärna företaget till vänner och bekanta.

– Ulla-Karin W (2016-11-17)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...