DFR BYGG

Dfr bygg och trädgård är ett litet företag med stor kompetens, vi är effektiva och framförallt noggranna. Allt inom byggnation, trädgård, anläggning och måleri. För frågor eller offert skicka ett mail till Dfrbygg@gmail.com eller ring oss på 0708911224.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DFR BYGG har utfört.

Referensjobb "Sten läggning och övrigt markarbete" utfört av DFR BYGG

Sten läggning och övrigt markarbete

Planering och utförande av framsidan på ett hus i Bjärred. Kunderna och jag blev mycket nöjda med resultatet. Se fler bilder på: https://www.facebook.com/pg/dfrbygg/photos/?tab=album&album_id=1776407645937733

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DFR BYGG.

C

Göra ny trappa

Bra, duktiga och trevliga.

– Christina (2019-01-23)

Cykelskjul

Danny är trevlig och duktig på sitt hantverk men slarvig med detaljerna och totalt opålitlig vad gäller överenskomna tider. Jag tackade ja till just denna offerten framför allt för att jag fick löfte om att det skulle vara klart innan ett visst datum. Det var i juni och först i november är allting klart. Till våren kommer jag att få välja växter med enda syfte att växa över och dölja felen. Jag är verkligen ledsen över att sätta ett sådant betyg men jag ser ingen annan möjlighet. Det var ett ytterst litet arbete men har orsakat mig sjukt mycket merarbete och frustration.

Transport av otympligt gods till tippen

Svarade snabbt och utförde tjänsten sgs omgående,vänligt och artigt bemötande

C

Byte av golvbjälkar

Snabbt, trevligt och bra. Rekommenderar Danny till alla som behöver en bra byggare. Vi kommer använda honom igen.

– Camilla & Jens (2017-08-19)

L

Renovera uterum

Danny, en mycket trevlig snickare, renoverade vårt uterum enligt våra önskemål. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera honom.

– Leif Källström (2017-07-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...